Gover Meit over uitsluiting Joost Klein: ‘We zijn voortdurend lastiggevallen’

WhatsApp Image 2024 06 11 at 113559jpg

Gover Meit heeft voor het eerst commentaar gegeven over het Eurovisie Songfestival sinds de diskwalificatie van Joost Klein.

Meit, die als creative director aanwezig was in het Zweedse Malmö, omschrijft de tijd voor de camera van RTL Boulevard als ‘zwaar’.

Volgens de cabaretier, die ook bekend staat als Stefano Keizers, hebben verslaggevers hen ‘het leven zuur’ gemaakt.

“We zijn ontzettend gestalkt en lastiggevallen, vooral door RTL Boulevard. Maar ook door de hele media. We moeten even bijkomen van alle heftigheid en de paniek die journalisten hebben veroorzaakt,” verklaarde Meit.

Joost Klein gaat NL vertegenwoordigen op het Eurovisie songfestival met deze herrie!

Hij benadrukt dat mensen hem ‘continu’ in zijn ‘privésfeer’ hebben gefilmd. “Dat is gewoon geen prettig leven, dus ik ga het even rustiger aan doen.”

Joost Klein gaat NL vertegenwoordigen op het Eurovisie songfestival met deze herrie!

Na een incident met een cameravrouw, heeft Joost Klein niet meer deel mogen nemen aan het songfestival. De cameravrouw heeft aangifte gedaan.


Er zijn meerdere ondervragingen geweest over het voorval met Joost Klein. Meit zegt dat er nog meer gesprekken zullen volgen voordat er vrijuit gesproken kan worden. Een aanhaling van Meit: “Het zal nog wel even duren voordat we vrijuit mogen praten.”


1. Als creative director laat hij zich voor het eerst uit over het hele gebeuren.
2. Naar eigen zeggen was het geen prettig leven.
3. Gover doet voor het eerst een boekje open.
4. Naar eigen zeggen is hun leven zuur gemaakt
5. Het moge duidelijk zijn dat het niet gezellig was….

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven