Je weet niet wat je ziet: Vrouw heeft grootste jukbeenderen en onderkaak!

WhatsApp Image 2024 03 24 at 160150jpg

De definitie van schoonheid is voor iedereen anders en wordt tegenwoordig vaak beïnvloed door filters op social media.


Voorkeuren variëren van vrouwen die de voorkeur geven aan mannen met prominente jukbeenderen tot anderen die een voller postuur verkiezen.


Cosmetische ingrepen worden gebruikt om schoonheidsidealen te bereiken, zoals het opvullen van lippen voor een voller effect en de populariteit van Brazilian Butt Lifts (BBL’s).


Injecties met botox op rimpelgevoelige gebieden zijn steeds gangbaarder geworden.


Anastasia Pokreshchuk, een 36-jarige vrouw uit Kiev, Oekraïne, gaat echter nog een stap verder om aan haar schoonheidsidealen te voldoen.


Met ’s werelds grootste jukbeenderen heeft zij een unieke uitstraling, hoewel velen haar uiterlijk verrassend vinden.


De exacte inhoud van haar jukbeenderen is onbekend, maar speculaties suggereren dat het geen standaard materiaal is voor cosmetische ingrepen zoals lipinjecties.


Anastasia stopte echter niet bij haar jukbeenderen en voegde ook een opvulling onder haar kaak toe, waardoor haar kaaklijn even prominent is als haar jukbeenderen.


Of Anastasia klaar is met haar transformatie is niet duidelijk, maar het resultaat van haar recente operatie spreekt voor zich:

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven