Andre Hazes kan optreden op jouw feestje: Dit is de prijs!

WhatsApp Image 2023 10 23 at 142413jpg

Denk eens terug aan de laatste grote hit van André Hazes. Dat is al een tijd geleden, dus laten we teruggaan naar die tijd om over een echte hit te spreken.

Behoorlijk grote domper voor Andre Hazes: Bittere nasmaak voor zijn fans!

André Hazes had succes met zijn single ‘Leef!’, maar daarna leek zijn muzikale succes snel te verminderen. Zijn latere nummers konden niet hetzelfde niveau van succes bereiken.

Niet normaal wat een geld: Dit moet je betalen als André Hazes komt optreden op een feestje!

Zijn agenda is momenteel vrij leeg. Zelfs Ahoy kon hij niet volledig uitverkopen zonder bijna alle kaarten gratis weg te geven.

Behoorlijk grote domper voor Andre Hazes: Bittere nasmaak voor zijn fans!

Zijn nieuwe muziek lijkt ook niet hetzelfde effect op zijn fans te hebben als voorheen, waarschijnlijk omdat ze hem blijven zien als de volkszanger, een imago dat hij lijkt te willen afschudden.

Andre neemt geen blad meer voor de mond en toont geen genade: ‘Dat is ook gefilmd’

Zijn relatie

Zijn fans bekijken de samenwerking met Monique met enige scepsis. Voelen ze zich bedrogen door Hazes?

Nederlanders halen hard uit naar Andre Hazes: Daar zitten wij allemaal nou NIET op te wachten

Het lijkt erop dat André’s imago in een crisis verkeert. Zijn vraagprijs voor optredens staat in schril contrast met zijn huidige populariteit.

Andre Hazes krijgt keiharde commentaar en wordt uitgelachen: Dit ziet er echt niet uit!

De vraag die opdoemt, is of André Hazes nog steeds de ster is waar mensen voor willen betalen, of dat zijn glans aan het vervagen is.

Andre Hazes gaat flink door het stof: ‘Ik was op dat moment heel boos op jou’

Als je André Hazes wilt boeken voor een optreden, moet je diep in de buidel tasten. Zijn boekingskantoor vraagt minstens 19.500 euro voor een optreden van waarschijnlijk slechts 20 minuten.

Andre Hazes probeert op deze manier stemmen te ronselen: ‘helpt zijn eigen imago om zeep’

Deze prijs lijkt misschien absurd hoog. Het lijkt erop dat André zelf nog steeds denkt dat hij een grote ster is, maar dat is wellicht niet langer het geval.

Deze twee mannen zijn woest op Andre Hazes: ‘wij willen een bevestiging’

De focus in de media op Andre Hazes verschuift naar de dramatische aspecten van zijn leven in plaats van zijn muzikale activiteiten, waarbij zijn familieproblemen openbaar worden uitgevochten.

Voormalig songwriter Andre Hazes haalt hard uit:

Het lijkt erop dat André Hazes tegenwoordig niet meer hoofdzakelijk zijn inkomsten verdient met zijn zangcarrière, maar dat deze voornamelijk voortkomen uit documentaires over zijn privéleven en de hoop dat zijn zus Roxeanne de erfeniskwestie wint van hun moeder Rachel.

Andre Hazes openhartig over familieruzies: ‘Ik he precies dezelfde gedachte’

Deze situatie biedt André de mogelijkheid om hierop voort te bouwen, zodat hij niet langer documentaires hoeft te produceren of nephuwelijken met Monique hoeft te ensceneren om kijkers te trekken.

Het zal je moeder maar zijn: Rachel heeft het gezellig met ex van dochterlief Roxeanne!

Andre Hazes lijkt somber gestemd over zijn moeder en zus na al die jaren, wat tot uitdrukking komt in zijn openhartigheid over de situatie.

1. Dat is een fors bedrag voor een optreden van 20 minuutjes!
2. Niet normaal wat een absurd bedrag voor 20 minuten!
3. Dit enorme bedrag moet je betalen voor een optreden!
4. Het mag wat kosten:
5. Misschien moet je eerst even goed sparen!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven