Fans maken zich zorgen om Emma Heesters na grote val: ‘Gaat alles goed?’

WhatsApp Image 2024 05 26 at 174632jpg

Bij het tweede concert van de Toppers in de Johan Cruijff ArenA, was Emma Heesters zaterdagavond aanwezig.

Tijdens haar performance voor een massaal publiek, maakte de zangeres echter een aanzienlijke val, wat fans bezorgd maakte.

Grootste droom Emma Heesters komt uit: ‘Bedankt dat jullie mij de kans hebben gegeven’

Op TikTok stelde een fan de vraag: ‘Emma, hele rare vraag: maar gaat alles goed? Ik zag namelijk dat je keihard onderuit ging gisteren’. Emma antwoordde direct: ‘Jaaa, gelukkig wel. Dankje voor het vragen!’

Emma Heesters komt met duidelijke boodschap: ‘dat je nu met haar bent’

Dit weekend staan René Froger, Gerard Joling, Jeroen van der Boom en Jan Smit drie opeenvolgende dagen op het podium voor Toppers in Concert.

Toppunt van luxe: Kijk binnen in het riante stulpje van Emma Heesters en Wesley Hoedt!

De Toppers maken na een jaar pauze hun terugkeer in de Johan Cruijff ArenA, omdat er dit jaar eindelijk een geschikte locatie is gevonden.

Emma Heesters met de grond gelijk gemaakt: Volgers vinden statement lachwekkend!

Zowel de artiesten als het publiek verschenen op feestelijke wijze bij het evenement, veelal gekleed in tropische outfits. Opvallend was dat Dries Roelvink zelfs in een gele zwembroek op het podium verscheen.

Dries Roelvink betrapt tijdens smerige actie: ‘Hij keek me geschrokken aan’

‘Ik dacht, de Toppers is toch ook een grote verkleedpartij, dus ik trek hem nog eens aan’, deelde hij deze actie op Instagram.

Dries Roelvink betrapt tijdens smerige actie: ‘Hij keek me geschrokken aan’

Dit jaar traden gastartiesten zoals Marco Schuitmaker, Kris Kross Amsterdam, rapper Donnie, Vengaboys en Bouke samen met Emma Heesters op tijdens het evenement van de Toppers.

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven