Vreemde verhalen over Ronald Koeman: ‘Hij was niet altijd een voorbeeld’

kojpg

Terwijl Bondscoach Ronald Koeman druk bezig is met de voorbereidingen voor het EK 2024, dat binnenkort van start gaat, heeft zijn vrouw Bartina onlangs een openhartig gesprek gevoerd.

Recent onthulde Bartina dat de borstkanker is teruggekeerd en volgens artsen nu chronisch is.

”Momenteel ben ik stabiel. Er zijn wel vier, vijf planken met medicijnen. Je kunt er oud mee worden. Dat geeft mij een fijn, positief gevoel”, vertelde Bartina aan VROUW Magazine.

Hun leven in Spanje is prettig. Bartina deelt ook meer over hun relatie, die nu goed is maar dat was niet altijd het geval.

”Op een gegeven moment kwam ik iemand tegen en die vond ik zo leuk! Misschien kwam het ook omdat ik te weinig aandacht van Ronald kreeg op dat moment, dat ik daar wat meer op inging.”

Uiteindelijk besloot Bartina om haar man trouw te blijven, iets dat niet van haar echtgenoot Ronald gezegd kan worden.

”Hij is niet altijd een heilig boontje geweest.” Volgens Bartina heeft hij een hoop verleidingen moeten weerstaan, maar heeft hij ‘misschien wel eens een avontuurtje gehad’.

Volgens Bartina hoort dat er eigenlijk ook wel bij. ”Niet dat we een open relatie hebben, maar de mens staat toch niet altijd helemaal monogaam in het leven.”

De vroegere gebeurtenissen behoren nu echter tot het verleden. “Nu we ouder worden, is dat achter ons gelaten”, verklaart Bartina.

1. Het is onduidelijk of haar echtgenoot Ronald blij is met deze openbaringen…
2. Volgens Bartina heeft hij niet altijd even netjes gehandeld!
3. Wat is de reden voor het delen van deze informatie met het publiek?
4. Waarom besluit ze om deze intieme onthullingen te delen?
5. Ronald Koeman lijkt geen perfecte echtgenoot te zijn…

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven