Vrouw (27) trouwt met ex-schoonvader: ‘Zijn zoon lette niet op mij’

ppp 1jpg

De 27-jarige Sydney Dean uit Ohio, VS, heeft een relatie met haar 51-jarige ex-schoonvader Paul en ze zijn nu al zeven jaar gelukkig getrouwd.


Sydney kent Paul al sinds ze 11 jaar oud was, toen hij in haar leven kwam. Vanaf haar zestiende begonnen ze te daten.


Toen ze 11 jaar oud was, ontmoette ze hem terwijl ze aan het daten was met zijn zoon. Hoewel die relatie eindigde, bleven ze wel vrienden.


Hoewel ze bleef langskomen, schonk haar voormalige vriendje geen aandacht aan haar vanwege een nieuwe vriendin. Daarom zocht ze toenadering tot Paul.


De band tussen Sydney en Paul werd steeds sterker en toen ze 16 werd, begonnen ze te daten.


In Ohio mag je officieel vanaf je zestiende daten. Uiteindelijk gaven ze elkaar in 2016 het jawoord.


Terwijl ze met LadBible praat, deelt Sydney dat er veel kritiek is op haar relatie, maar dat het haar niet stoort. “Ik ervaar op dit moment de beste intimiteit met de man waar ik al lang verliefd op ben.”


Zij heeft ook een boodschap voor mensen die daar een mening over hebben. “Ik besef dat onze ontmoeting niet traditioneel was,


maar zijn zoon negeerde me en hij niet. Nu besef ik dat ik de juiste persoon in de familie heb gekozen.”


Volgens haar was het een uitdaging om steun te krijgen van familie en vrienden. “In het begin weigerden ze het te accepteren, maar uiteindelijk is het goed gekomen. Mijn moeder kende Paul al. Toen ik haar vertelde dat we een stel waren, was ze niet blij.”


“Mijn vader was er ook op tegen, maar hij woont in een andere staat dus ik zie hem zelden. Inmiddels is mijn familie dol op Paul.”


Door haar openhartigheid en het gesprek hoopt ze een taboe te doorbreken, terwijl er nog steeds kritiek is op relaties met een groot leeftijdsverschil.


“Kijk naar mij en Paul, leeftijd is maar een nummer. Ik ben heel blij met hem als man en ik zou niemand anders willen. Hij behandelt mij daadwerkelijk als een prinses.”


1. Haar ex-schoonvader behandelt haar als een prinses….
2. Ze heeft nu achteraf gezien de juiste man van de familie aan de haak geslagen…
3. Stiekem begonnen ze met daten toen ze 16 werd.
4. Op 11-jarige leeftijd had ze verkering met zijn zoon…
5. Het stel laat weten dolgelukkig met elkaar te zijn…

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven