Zoektocht naar informatie over incident met oudere man in rolstoel in Breda

oudje 1jpg

Tijdens een kalme zaterdagmiddag in Breda is een 75-jarige persoon in een rolstoel het slachtoffer geworden van een gewelddadige overval.

Terwijl de persoon langs de Langendijk reed, werd hij benaderd door een jonge persoon met een onschuldige vraag over de tijd bij het Dr. Struykenplein.

Nadat er kort was gesproken, gingen beide personen hun eigen weg, althans zo leek het.

In de tussentijd voelde de oudere persoon plotseling twee handen om zijn nek die met kracht zijn twee gouden kettingen vastgrepen en wegrukten.

De dader, een jonge persoon, nam snel de benen en rende in de richting van de Jacob Catsingel.

Het voorval vond plaats terwijl de persoon onderweg was om bloemen te kopen voor Moederdag en heeft hem erg geschrokken achtergelaten. De politie meldt dat de persoon striemen op zijn nek heeft als gevolg van de aanval.


Een jonge man van ongeveer 17 à 18 jaar oud wordt beschreven, met een lengte van ongeveer 1.80 meter, Noord-Afrikaans uiterlijk, zwart haar en een gladgeschoren gezicht.


De dader droeg ten tijde van de beroving een zwarte spijkerbroek en een gestreept T-shirt. De lokale politie doet een beroep op iedereen met meer informatie om zich te melden, met als doel de dader snel op te sporen en gerechtigheid te brengen voor het slachtoffer.


Verschrikkelijk! Lees hier het signalement van de dader:

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven