Moslim man ontdekt na 12 dagen huwelijk iets onverwachts: zijn bruid is een man!

islam 1jpg

Een vervelende verrassing trof een Indonesische man twaalf dagen na zijn trouwdag toen hij erachter kwam dat de persoon met wie hij was getrouwd eigenlijk een man was die zich voordeed als vrouw.

Nadat hij ‘Adinda Kanza’ had leren kennen via Instagram, was de 26-jarige man in de wolken en geloofde hij dat hij zijn droomvrouw had gevonden.

Na het online contact en enkele ontmoetingen, waarbij Adinda voortdurend haar gezicht bedekte zodat alleen dat zichtbaar was, ontstond er liefde en deed de man een huwelijksaanzoek.

Hun huwelijksceremonie vond plaats op het eiland Java in een bescheiden setting, waarbij Adinda beweerde dat haar ouders waren overleden en daarom niet aanwezig konden zijn.

Zij bracht vijf gram goud als bruidsschat naar de bruiloft. Na de bruiloft wilde de man intiem zijn met zijn partner, maar Adinda kwam steeds met excuses.

Adinda beweerde dat ze ongesteld was, weigerde haar nikab af te doen en weigerde contact te leggen met de schoonfamilie.

Nadat de man argwaan kreeg, besloot hij om op onderzoek uit te gaan. Dit leidde tot de ontdekking dat Adinda’s ouders nog in leven waren en dat ‘Adinda’ zich in 2020 als vrouw identificeerde.

Het blijkt dat haar ouders niets wisten van het huwelijk. Hierop werd de politie ingeschakeld en Adinda werd gearresteerd.

Naast het verbergen van haar ware geslacht, was ze eveneens van plan om de familie van de bruidegom te bestelen van hun waardevolle spullen.

De man is diep teleurgesteld achtergebleven en Adinda zou nu kunnen worden veroordeeld tot een gevangenisstraf van wel vier jaar.

1. De man vond deze details zeer verdacht…
2. De echtgenoot deed verschillende verbazingwekkende ontdekkingen
3. Wat een ongelofelijk verhaal. Hij is zeer teleurgesteld achtergelaten
4. Haar bruidegom riskeert deze zware straf!
5. Het ging niet om liefde maar om iets compleet anders…

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven