Jessica wil haar stem aanpassen en kiest voor een operatie!

WhatsApp Image 2024 06 10 at 111118 4jpg

De beslissing om van geslacht te veranderen omvat een complexe reis, met hormonale therapie en mogelijk meerdere chirurgische ingrepen.

Dit proces kan vele jaren duren. Na alle operaties is het belangrijk dat de stem past bij het nieuwe uiterlijk, en het blijkt dat dit ook chirurgisch aangepakt kan worden.

Op 36-jarige leeftijd koos Jessica Alves, voorheen bekend als Rodrigo Alves, ervoor om een transgender-transformatie te ondergaan. Ze gaf aan: “Ik wist niet dat ik transgender was. Ik wist wel dat ik anders was dan anderen.”

Om haar nieuwe identiteit te voltooien, inclusief een feminien stemgeluid, heeft Jessica meer dan £800.000 geïnvesteerd in operaties.

Ze heeft chirurgie ondergaan om haar stem te feminiseren en zo niet langer een mannelijke stem te hebben bij haar vrouwelijke uiterlijk.

Na een week mocht ze weer praten.

De chirurgische ingreep vond plaats in het Kamol ziekenhuis in Bangkok en omvatte gezichts- en stemfeminiseringschirurgie.

Hoewel haar stem nu duidelijk anders klinkt na de operatie, is het nog niet volledig natuurlijk. Om een meer natuurlijke stem te bereiken, zal Jessica veel stemoefeningen moeten doen.

Of Jessica tevreden zal zijn met het resultaat of dat ze in de nabije toekomst weer een operatie zal ondergaan, is nog onduidelijk.

1. Oordeel zelf of de ingreep een verschil heeft gemaakt…
2. Tegenwoordig is alles mogelijk….
3. Bekijk de video en oordeel zelf of het goed gelukt is….
4. Ze moet nog wel flink oefenen met haar stem….
5. Het moet toch niet gekker worden….

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven