Joost Klein is niet blij: ‘dat is niet helemaal mijn stijl’

WhatsApp Image 2024 04 30 at 082814jpg

Joost Klein heeft laten weten dat hij teleurgesteld is over het vrijgeven van beelden van zijn repetities door de organisatie van het Eurovisie Songfestival.

Zijn verbazing over deze vroege onthulling is groot. Hij zei voordat hij vertrok vanaf Schiphol: “Dat verpest ‘de grap’ een beetje,”.

In aanloop naar zijn optredens is Klein kritisch over de manier waarop het Eurovisie Songfestival omgaat met social media.

“De social media van Eurovisie kunnen wel wat beter, dat is niet helemaal mijn stijl,”, aldus Klein.

Hij benadrukte het belang van geheimhouding rondom zijn act. De vrijgegeven beelden van repetities zouden volgens hem normaal gesproken niet naar buiten gebracht worden.

Vergelijkend met een goochelaar die zijn trucs voor de show geheim houdt, zei Klein: “Je gaat ook niet bij een goochelaar de repetities filmen toch?”.

Voorafgaand aan zijn vertrek wilde Klein weinig kwijt over de details van zijn show.

Zijn repetities staan gepland op dinsdag en vrijdag in voorbereiding op zijn optreden volgende week donderdag in de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival.

Samen met vijftien andere landen zal hij strijden voor een van de tien beschikbare finaletickets.

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven