Deze Bekende Nederlander spreekt zich uit over Joost Klein: ‘Hij zorgt voor problemen’

joojpg

Er ontstond tumult achter de schermen van het Eurovisie Songfestival toen Joost Klein weigerde om gefilmd te worden direct na zijn optreden. De vraag rees of een dergelijk verzoek wel realistisch was.
“Nee, dat is geen haalbare kaart,” aldus Evert Santegoeds, hoofdredacteur van Privé.

Tijdens het Songfestival werden alle artiesten backstage gefilmd door een cameravrouw, met de beelden later gedeeld op TikTok.

Joost Klein was de enige die niet gefilmd wilde worden na zijn liedje, omdat hij het eindigde met een eerbetoon aan zijn overleden ouders.

Ondanks zijn verzoek werd er geen gehoor aan gegeven en verscheen de cameravrouw na de tweede halve finale opnieuw, wat voor Joost de druppel was.

Evert Santegoeds noemt dit onbegrijpelijk.
“Hij is veeleisend, zeer veeleisend. Hij nam deel aan de grootste tv-show op de planeet en niet andersom.”

”Het draait niet allemaal om Joost Klein. Dat heeft hij nooit doorgehad en dat heeft AvroTros hem van tevoren kennelijk ook niet duidelijk gemaakt,” aldus uitgesproken in de podcast Strikt Privé.

Evert doet de uitspraak dat eisen om niet gefilmd te worden onprofessioneel zijn. “Hoe haal je het in je hoofd? Je zit in de grootste tv-show ter wereld en je wil niet gefilmd worden? Iemand maakte zelfs een vergelijking met Diana op de skipiste. Wat heeft dat er nou mee te maken?”

Joost Klein gaat NL vertegenwoordigen op het Eurovisie songfestival met deze herrie!

Evert voegt toe: “Je zit in een tv-show en dan moet een cameravrouw weten: die in dat blauwe pak wil niet gefilmd worden als hij van het podium afkomt, en die in die groene jurk niet als ze koffie gaat halen. Ja, dat is toch geen doen?”

Joost Klein gaat NL vertegenwoordigen op het Eurovisie songfestival met deze herrie!

Het is duidelijk dat Evert een andere kijk heeft dan Joost. “Wat een vertoning jongens, al met al. Waar zijn we al die maanden achteraan blijven hollen?”


“Er komt uitgerekend die gozer in dat blauwe pak met die puntschouders naar Israël toe om haar een vraag te stellen, terwijl hij zelf al die maanden geen enkele vraag heeft beantwoord!”


Alhoewel Joost tot nu toe de pers heeft vermeden, ook toen hij vorige week op Lelystad Airport aankwam. “Wat een afknapper, wat een afgang om zo op Lelystad te landen met je vliegtuigje en je geblindeerde busje. Wie rijdt er nou met een geblindeerd busje door Lelystad? Dan val je pas echt op,” aldus Evert.


Aan de andere kant steunt showkenner Bart Ettekoven Joost wel. In Shownieuws zegt hij: “Het begint er nu op te lijken dat zij een beetje zeurt en het een beetje heeft opgeblazen.”


“Hij probeerde meteen zijn excuses aan te bieden en zij wilde dat niet accepteren. Dat vind ik ook veelzeggend.”


Oei… De ene na de andere uithaal!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven