Nederlandse beroemdheid bekritiseert Joost Klein in felle bewoordingen: ‘Het is gebrek aan respect’

joosjpg

Het Eurovisie Songfestival is voor Joost Klein en veel fans helaas uitgelopen op een dramatische ervaring.

Niet iedereen is echter even positief over hem, ondanks brede steun uit heel Europa. Een opvallende criticus is Henny Huisman.

Grote zorgen om gezondheid Henny Huisman: ‘heb ik besloten te stoppen'

Huisman, 72 jaar oud, heeft openlijk zijn goedkeuring uitgesproken over de beslissing van de organisatie om Joost te verwijderen en heeft expliciet aangegeven geen respect te hebben voor Klein. Hij meent dat Joost Nederland heeft geschaad met zijn acties.

Henny was bijzonder uitgesproken op het platform X (voorheen Twitter), waar hij sterk afkeurend sprak over Klein’s gedragingen met de Nederlandse vlag.

Hij schreef: “Ik persoonlijk vind het rare gedrag van Joost Klein met de vlag van Nederland, onder andere over je hoofd, meer een reden tot gediskwalificeerd worden dan tegen een vervelende cameravrouw roepen: ‘Flikker op met dat filmen van je!’ Je vertegenwoordigt Nederland. RESPECT”

Hennie Huisman is absoluut geen fan van Rachel Hazes en haalt dan ook snoeihard uit!

Reacties naar aanleiding van het incident hebben geleid tot diverse opmerkingen, waarbij een volger opmerkte dat Joost ‘altijd met een vlag over zijn hoofd zit’. Henny sloeg terug met de woorden: “Het blijft respectloos!”

Hennie Huisman is absoluut geen fan van Rachel Hazes en haalt dan ook snoeihard uit!

Evert Santegoeds, hoofdredacteur van weekblad Privé, uitte ook kritiek op Klein tijdens een segment op Shownieuws.

Santegoeds pleitte ervoor dat AvroTros had moeten ingrijpen tijdens het vlagincident met een vermaning: “Doe even normaal joh!”

Joost Klein gaat NL vertegenwoordigen op het Eurovisie songfestival met deze herrie!

Kitty Herweijer, columniste bij het AD, deelt een andere kijk op de zaak en speculeert dat de diskwalificatie wellicht overdreven was, maar voegt toe:

Joost Klein gaat NL vertegenwoordigen op het Eurovisie songfestival met deze herrie!

“Zo niet, dan kan het een goede opvoedkundige les voor Nederlanders zijn dat agressie niet in elk land een normale omgangsvorm is en dat dit consequenties heeft.”

De complexiteit en emoties rondom Klein’s deelname en diskwalificatie bij het songfestival worden belicht door diverse meningen.

Deze twee bekende mannen halen hard uit!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven