Joost Klein heeft het goed: Dit moet je betalen voor een optreden van één uur!

joost 1 1jpg

De krantenkoppen worden gedomineerd door Joost Klein, na zijn omstreden diskwalificatie op het Eurovisie Songfestival. Wat zijn de kosten voor een uur van Joost Klein’s optreden?

Nederland zou dit jaar vertegenwoordigd worden door Joost Klein op het Eurovisie Songfestival met zijn nummer “Europapa.”

De bookmakers hadden hem als een van de favorieten voor de overwinning bestempeld. Dit bleek tijdens de tweede halve finale, toen hij zijn nummer voor het eerst live uitvoerde voor het grote publiek.

De hele zaal in het Zweedse Malmö reageerde enthousiast, en Klein plaatste zich moeiteloos voor de finale. Maar het liep anders. Een dag later volgde de aankondiging van Klein’s diskwalificatie.

Ondanks de ontegenzeggelijke teleurstelling van de diskwalificatie, hebben de bijwerkingen een positieve uitwerking gehad op de 26-jarige Fries.

Binnen één dag steeg het aantal volgers van deze persoon op Instagram van 600.000 naar bijna 2 miljoen. Zijn nummer “Europapa” werd wereldwijd populair. Het is ook merkbaar in zijn vergoeding.

Wat is het bedrag dat deze zanger vraagt voor een uur optreden? Voordat hij meedeed aan het Songfestival, had hij al een grote, voornamelijk jonge fanbase.

Joost Klein gaat NL vertegenwoordigen op het Eurovisie songfestival met deze herrie!

Eerder scoorde hij al hits in Nederland en Duitsland met “Friesenjung.” Hij rekent minimaal € 50.000 voor een optreden van 45 minuten tot een uur, waardoor hij een van de duurste artiesten is om te boeken in Nederland.

Joost Klein gaat NL vertegenwoordigen op het Eurovisie songfestival met deze herrie!

Dit bedrag overtreft aanzienlijk de vergoeding van zanger Marco Schuitmaker van Engelbewaarder en zelfs die van Suzan & Freek.

1. Hij presteert beter dan de meest populaire artiesten van ons land!
2. Dat bedrag is indrukwekkend, het verrast me!
3. Er zijn geen zorgen voor die kerel!
4. Dit bedrag zal alleen maar stijgen!
5. Sneller kan je niet zo’n inkomen genereren.

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven