Schokkend nieuws over zoon van Frans Bauer: ‘We krijgen nog steeds berichten’

WhatsApp Image 2024 06 06 at 215059jpg

In de wereld van Frans Bauer draait alles om de zanger zelf, maar hoe zit het met zijn zoons? Volgens Juicechannel schort het daar nogal aan.


Zoon van Frans Bauer Jr. wordt zelfs beschuldigd van herhaaldelijk vreemdgaan. “Hij deed alsof hij vrijgezel was!” zo meldt het juicekanaal.


In de meest recente aflevering van de realityserie “De Bauers – 20 jaar later” zien we dat Frans Bauer Jr. weer samen is met Emy.“Frans Jr. was niet trouw in zijn relatie met Emy,” meldt Juicechannel op Instagram. “Hij ging vreemd met meerdere meiden.”

”Hij deed altijd alsof hij vrijgezel was en omdat er op Instagram ook geen sporen waren, geloofden mensen hem.”

Maar toen Emy in de realityserie verscheen, viel Frans door de mand. “Toen wisten de meiden met wie Frans vreemdging dat hij had gelogen. Daarom namen ze contact op met Emy,” aldus het kanaal.

Een van deze meiden had anderhalf jaar lang contact met Frans via social media. “In april hebben ze elkaar ontmoet en gezoend. Frans wilde meer, maar zij niet.”

Juicechannel deelt verschillende berichten die de ontrouw van Frans zouden bewijzen, waaronder een Snapchat-gesprek. Volgens het kanaal is Frans vaker vreemdgegaan.

“Er blijven berichten binnenkomen van dames die contact hebben gehad met Frans en niet op de hoogte waren van zijn relatie,” merkte een bron op. Ook Christiaan, een andere zoon van Frans Bauer, wordt beticht van contact met andere dames.

“Christiaan gedraagt zich op een vergelijkbare manier, maar hij is subtieler. Echter, op Snapchat gaat hij behoorlijk ver in zijn flirtpogingen,” volgens een bericht aan Juicechannel.

1. Als deze geruchten waar zijn, is dat zorgwekkend.
2. De aandacht is nu gericht op de zoon van Frans Bauer!
3. Deze berichten zijn niet positief.
4. Hoe zullen zijn ouders hierop reageren?
5. Dit zijn zeer verontrustende berichten!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven