Frans Bauer junior doet net alsof hij Mariska is!

WhatsApp Image 2024 06 11 at 104408jpg

De huidige focus van de juicekanalen ligt op Frans Bauer Jr, de zoon van Frans en Mariska.


Een opmerkelijk incident over de 19-jarige wordt gedeeld door Juicechannel, naast de verhalen over zijn vermeende bedrog. “Hij beweerde in het ziekenhuis te liggen!”


Vorige week meldde Juicechannel dat Frans Jr. niet trouw is geweest tijdens zijn relatie met Emy. “Hij is met meerdere meiden vreemdgegaan.”


”Hij deed altijd alsof hij vrijgezel was, en omdat er op Instagram niets over te vinden was, werd dit geloofd,” meldde Juicechannel op Instagram.


Verhalen over de zoon van Frans blijven binnenstromen bij het kanaal sindsdien. “Een van deze verhalen delen we nu. Het is echt bizar.”

Volgens Juicechannel kreeg Frans Jr.’s date een berichtje van Mariska, dat leek af te komen van haar. Wat stond er in dat bericht?

“‘Hey, ik zie dat je een berichtje hebt gestuurd. Je spreekt nu met de moeder van Frans. Hij is momenteel niet goed bereikbaar’,” zo luidde het bericht dat vanaf Frans Jr.’s telefoon werd verstuurd.

“‘Hij moet even herstellen van wat er gisteren is gebeurd. Het spijt me dat jullie vandaag niet kunnen afspreken, maar ik hoop dat je begrip hebt!’”


Volgens Juicechannel was het niet Mariska die het bericht schreef, maar “Dit was gewoon Frans zelf,” zoals Juicechannel zegt.


“Later beweerde Frans dat hij was aangereden en stuurde een foto van zichzelf vanuit het ziekenhuis. Maar later bleek dat deze foto van een eerdere operatie was,” aldus Juicechannel.


Frans Jr. probeerde zijn date voor de gek te houden door een ziekenhuisfoto te sturen, maar zij was niet zo naïef en trapte er niet in.


“Haar vriendin stuurde vervolgens een bericht naar Jan, de jongere broer van Frans Jr., maar hij wist van niets,” werd onthuld.


1. Oei hier zullen zijn ouders vast niet blij van worden!
2. Deze jongen komt er niet zo heel erg goed van af
3. Als dit klopt dan is dat wel heel erg
4. Alle pijlen zijn gericht op de zoon van Frans en Mariska.
5. Nog meer verhalen over junior, dit is wel erg!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven