Katja Schuurman vertelt dat het niet goed met haar gaat: ‘voel me nu heel slecht’

WhatsApp Image 2024 06 06 at 213744jpg

In een video op Instagram is te zien hoe Katja Schuurman vrolijk over het strand huppelt in een kleurrijke, roze jurk. Ondanks haar vrolijke voorkomen onthult ze dat ze innerlijk niet op haar best is. Wat speelt er zich af?

“Het is alsof je van buiten lacht, maar van binnen huilt,” schrijft Katja bij de video. Dit gevoel wordt door veel van haar volgers herkend.

Katja Schuurman begint nieuw leven: ‘Ze zal voorzichtig zijn met het openbaar maken’

“Mensen mogen mij dan zien als een sterke, stoere vrouw, maar van binnen voel ik me momenteel verschrikkelijk,” reageert een van haar volgers.

Katja Schuurman doet opmerkelijke onthulling: ‘Dan kies ik voor het geld’

Katja toont begrip voor de volger die haar gevoel deelt. “Ach, schat… Kan ik iets voor je doen?”, vraagt ze. Daarnaast deelt Katja een waardevolle boodschap met haar volgers.

Katja Schuurman doet opmerkelijke onthulling: ‘Dan kies ik voor het geld’

“Tegelijkertijd is dit ook een van de wijsheden”

Er wordt een wijze les genoemd die ik serieus neem: ‘You cannot heal the pain that you refuse to feel.’ Af en toe is dat echt van toepassing.

Voormalig vlam Katja Schuurman doet onthulling: ‘Ze wilde wel zes keer per dag'

“En ik mag leren iets minder de clown uit te blijven hangen voor anderen. Liefde voor jullie allemaal! Ik ga slapen. Want voldoende slapen, daar begint toch wel heel veel goeds mee.”

Voormalig vlam Katja Schuurman doet onthulling: ‘Ze wilde wel zes keer per dag'

Er is wat mysterie rondom de zaken waar Katja momenteel mee worstelt. Zou het kunnen samenhangen met haar ex, Thijs Römer, die onlangs een maand achter de tralies zat?

Katja Schuurman reageert op veroordeling Thijs Römer: ‘Laat hem niet vallen’

Katja heeft herhaaldelijk laten weten dat ze haar ex blijft ondersteunen. “We hebben goed contact met elkaar. Dat blijft,” onthulde ze aan weekblad Story.

Katja Schuurman opnieuw uit de kleren: ‘Het spel der verleiding’

In de familie van Katja en Thijs is er een harmonieuze dynamiek met hun dochter Sammie, die op een positieve manier omgaat met de situatie: “Ze heeft er veel begrip voor.”

Katja Schuurman opnieuw uit de kleren: ‘Het spel der verleiding’

“Ze is een sterke persoonlijkheid en wordt omringd door liefdevolle mensen. Dat is het belangrijkste,” verklaart Katja. “Ik ben enorm trots op haar manier van opereren.”

1. Het is overduidelijk dat Katja niet lekker in haar vel zit.
2. De krullenbol deelt een video met boodschap
3. Tevens deelt ze advies met haar trouwe volgers
4. Jeetje ze is absoluut niet in haar hum…
5. Het moge duidelijk zijn dat Katja niet lekker in haar vel zit.

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven