Nadelen van bekend zijn: Zoon van Frans Bauer zegt iets over nare verhalen!

WhatsApp Image 2024 06 08 at 173811jpg

Recentelijk heeft juicekanaal Juicechannel enkele opvallende geruchten verspreid over de twee zoons van Frans Bauer.

Er wordt beweerd dat Christiaan en zijn broer Frans jr. buiten hun relaties weleens grenzen zouden verleggen. Deze beschuldigingen hebben Christiaan ertoe aangezet om een reactie te geven.

Deze claims zouden wel eens voor deining kunnen zorgen in het huishouden van de Bauers, nadat Juicechannel gisteren Christiaan en Frans jr. stevig aanpakte.

Met name Frans jr. lijkt het zwaar te verduren te krijgen. Volgens de berichten zou hij meerdere vrouwen hebben misleid over zijn relatiestatus en ondertussen flink gefeest hebben, ondanks zijn relatie met Emy.

Ook Christiaan blijft niet onbesproken. Het roddelkanaal plaatste een foto waarop Christiaan te zien is in bed, met als bijschrift: “Oh nee! Niet alleen Fransje jr. kan er wat van.”


In de woorden van het kanaal onderhoudt Christiaan contact met andere vrouwen via Snapchat, wat een opvallende claim is.


De broers die van overspel worden beschuldigd zijn zelfs onderwerp van gesprek bij Shownieuws. Volgens Bart Ettekoven zijn ze nu ook bekend als BN’ers en dit heeft geleid tot meer aandacht van bepaalde media:


“Ze zijn nu eigenlijk ook gewoon BN’ers geworden en de keerzijde daarvan is dat de juicekanalen ook wakker zijn geworden.”


Echter, het delen van verhalen door vrouwen waarmee de broers contact hebben gehad, kan niet alleen aan de media worden toegeschreven. Een citaat luidt:

“Dames waarmee zij wel eens hebben afgesproken, besluiten ineens hun verhalen te delen met juicekanalen.”

De familie komt voor het eerst op een negatieve manier in het nieuws. Shownieuws heeft zowel Frans jr. als Christiaan benaderd.

Frans jr., die het meest in opspraak is, heeft geen commentaar gegeven. Christiaan heeft wel iets te zeggen.

Christiaan ontkent de beschuldigingen en neemt de tijd om zijn gedachten erover te ordenen.

”Er klopt helemaal niets van en ik ga er nog eens heel goed over nadenken wat ik hier nu eigenlijk van vind,’‘ verklaart hij.

1. Maar liefst twee zonen van de zanger liggen onder een vergrootglas
2. Eentje reageert niet en de andere zoon wel.
3. Het is maar de vraag of er een nieuw seizoen gaat komen
4. De zonen zijn nu ook bekende Nederlanders.
5. Hebben de kids nog wel zin in een nieuw seizoen van de Bauers?

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven