Vrouw vindt geen baan door haar knappe uiterlijk: ‘Mannen vinden mij heel aantrekkelijk’

WhatsApp Image 2024 06 02 at 112102jpg

Amy suggereert dat haar zoektocht naar een baan bemoeilijkt wordt door haar uiterlijke verschijning. Het is tegenwoordig haast een zeldzaamheid dat een vrouw haar geld verdient met een ‘gewone baan’.

Meisjes kiezen steeds vaker voor een eenvoudige manier om geld te verdienen door gebruik te maken van platforms waar ze hun fysieke vorm benadrukken en weinig bedekkende kleding dragen.

Dit kan aanzienlijke opbrengsten genereren, waardoor velen de voorkeur geven aan geen ‘echt’ werk meer te verrichten. Amerikaanse Amy Kupps verdient aardig wat geld via zo’n bekend platform.

Ze beweert dit niet uit vrije wil te doen, maar eerder omdat ze zich geen andere optie ziet. Ze zou namelijk niets liever willen dan een ‘gewone’ baan, maar naar eigen zeggen wordt ze vanwege haar uiterlijk als te knap beschouwd om een conventionele baan te krijgen.

“Het is een feit dat ik een knappe vrouw ben. Dit heeft voor mij altijd voor uitdagingen gezorgd. Vooral mijn zelfverzekerdheid brengt leidinggevenden tijdens sollicitatiegesprekken al snel in verlegenheid.”


Volgens Amy, tijdens een sollicitatie in een winkel, raakte de manager helemaal in de war en kon hij alleen maar naar mijn borsten kijken en was aan het zweten, waarna ze vervolgt dat het niet alleen bij kijken bleef.


Tijdens het gesprek wilde hij even snel naar het toilet gaan, waarbij Amy al snel iets aan zijn broek opmerkte en hij haar vertelde dat ze geen kans maakte omdat ze beter een model kon worden.


Zelfs bij andere sollicitaties liep het niet soepel. Tijdens een sollicitatie bij Mercedes waren de monteurs zo gefixeerd op haar lichaam dat ze een auto lieten crashen tegen de deur van de garage; haar woorden benadrukken haar aantrekkingskracht op mannen.


Hieronder vind je een foto van Amy Kupps, waardoor je zelf kunt beoordelen of ze daadwerkelijk moeite heeft met het vinden van werk, of dat er andere redenen spelen.

Een bericht gedeeld door Amy Kupps (@krazykupps)

1. Is ze te knap voor een normale baan of gewoon te lui?
2. Laten we zelf oordelen… te knap of gewoon lui?
3. Volgens haar is het altijd al een probleem geweest.
4. Voor haar is het een feit dat ze gewoon TE knap is.
5. Het is echt zielig voor haar…

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven