Boze Lieke Martens is duidelijk niet blij: ‘Ik ben erg teleurgesteld’

WhatsApp Image 2024 06 05 at 123616jpg

Lieke Martens heeft haar recente interlandwedstrijd als teleurstellend ervaren. Haar stemming is overduidelijk somber.

Ondanks haar succesvolle internationale loopbaan, had ze graag haar team een overwinning zien behalen in de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Finland.

“Ik koester vele prachtige herinneringen, maar dit is een bittere pil”, deelde Martens geëmotioneerd mee aan de camera van de NOS.

Hoewel ze eerder een hartverwarmend afscheid kreeg in eigen land, inclusief een publiekswissel tegen de Finnen, was de sfeer in Tampere tijdens het gelijkspel van 1-1 een stuk minder feestelijk.

“Het spijt me dat ik niet goed kan afsluiten. De meiden streven directe kwalificatie voor het EK na en ik had hen graag in een betere positie gebracht, maar ik heb niet voldoende kunnen bijdragen. Ik ben enorm teleurgesteld.”


In spite of the draw, Oranje remains in a good position in the group with 7 points from four matches.


Italy and Norway are following with 5 points each, with two more matches to play. The top two teams in the group will qualify directly for the European Championship.


Martens, who became European champion with Oranje for the first time in 2017, is in second place on both the list of most international appearances and top scorers, with 62 goals.


1. Lieke baalt enorm en noemt het wel heel ‘erg zuur’
2. Kan me voorstellen dat dit een enorme domper moet zijn.
3. De teleurstelling is enorm groot bij Lieke
4. Ze baalt dat ze het niet goed kan afsluiten
5. Ontzettend zuur voor haar….

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven