Waarom je nooit een uitvaart moet bekijken via een livestream als je staat te douchen!

uitvjpg

In sommige gevallen kan het lastig zijn om een uitvaart bij te wonen wanneer je in het buitenland verblijft en een dierbare verliest.

Technologische vooruitgang zoals Zoom biedt gelukkig nu de mogelijkheid om op afstand deel te nemen aan de dienst, waardoor mensen toch kunnen deelnemen aan de ceremonie, zowel om te kijken als om gezien te worden door andere deelnemers aan de vergadering.

Soms kunnen er echter ongelukkige incidenten voordoen tijdens Zoom-meetings.

Een recent voorbeeld hiervan was een vrouw uit Londen, die wellicht terughoudend zal zijn om Zoom nogmaals te gebruiken nadat ze per ongeluk naakt onder de douche stond tijdens een Zoom-bijeenkomst waar anderen alles konden zien.

De vrouw had een dierbare verloren, een vader van drie kinderen die langdurig ziek was voordat hij overleed. Daar ze niet persoonlijk bij de uitvaart kon zijn, koos ze ervoor om de ceremonie via Zoom bij te wonen en dacht snel onder de douche te springen voor de dienst begon.

Echter, zonder zich ervan bewust te zijn, stond ze enkele minuten lang naakt voor de camera terwijl ze zich aan het wassen was, wat zeer gênant was toen ze er uiteindelijk achter kwam.

Een andere deelnemer aan de Zoom-meeting besloot dit incident op te nemen en online te delen, waardoor de vrouw nu ongewild in de schijnwerpers staat op het internet, wat een bijzonder pijnlijk einde vormt van haar reeds moeilijke situatie.

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven