Waarom Maan geen tijd krijgt op publieke tv: ‘Niet warm en vriendelijk’

WhatsApp Image 2024 05 31 at 213828jpg

Er was hoop op een opleving in de muziekcarrière van zangeres Maan de Steenwinkel, maar deze lijkt niet te zijn gekomen zoals verwacht.

De nieuwste single van Maan, “Paranoia”, heeft volgens het AD geen succes behaald en wordt zelfs niet meegenomen in de programmering van Sterren NL, de publieke omroepzender voor Nederlandstalige muziek.

Recentelijk onthulde DJ Jan Paparazzi dit in een interview met Nieuwe Revu. Jan verklaart waarom Maan niet vertegenwoordigd is op hun zender:

“Sterren NL zit momenteel in een opwaartse spiraal, maar Maan hoort daar niet bij. Haar muziek komt niet aan bod bij ons.”

Bizarre verhalen over zangeres Maan: ‘Benieuwd of haar vriend Karel dit mag weten’

”Sterren NL richt zich op artiesten zoals Frans Bauer, Yves Berendse en Roxy Dekker. Maan past niet bij het volkse karakter van de zender,

“Ze moet zich richten op een vrolijker genre om meer airplay te krijgen,” luidt zijn advies voor zangeres Maan.

Zangeres Maan heeft niets te klagen: Via deze manieren verdient ze ontzettend veel geld!

Jan geeft zijn mening over de muzikale sfeer van Maan, waarbij hij opmerkt: “Haar muziek heeft een te kille en afstandelijke toon voor ons radiostation.” Hij legt uit dat Maan niet past bij het gezellige imago van Sterren NL, waar de zender om bekend staat.

Zangeres Maan doet bizarre onthulling: ‘Dan zien mensen het maar’

Hij noemt Maan niet in dezelfde adem als de gezellige zangeressen Sieneke en Senna, met de opmerking: “Maan valt niet echt in de categorie vrolijker muziekartiesten.” Hierover praat hij naar aanleiding van haar recente nummer “Paranoia”.

Donderwolken boven relatie van Maan: ‘Hij was aan het schreeuwen tegen haar’

Met betrekking tot haar nieuwste nummer “Paranoia” merkt Jan op: “Ik heb dat nummer niet beluisterd, maar de titel alleen al doet me eerder aan duistere thema’s dan aan gezelligheid denken.” Hij spoort Maan aan om haar muzikale richting te heroverwegen.

Donderwolken boven relatie van Maan: ‘Hij was aan het schreeuwen tegen haar’

“Een stap richting de volkse muziek zou Maan ten goede komen. Sterren NL heet haar dan van harte welkom.”

1. Maan ontvangt kritiek en advies!
2. Redenen voor haar gebrek aan welkomheid zijn helder.
3. Verandering is nodig voor acceptatie.
4. Haar reputatie is niet positief.
5. Uitleg over haar situatie op de zender:

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven