Marianne Timmer vertelt over haar vriendschap met Harry Mens: ‘Is dat niet leuk?’

WhatsApp Image 2024 06 15 at 141758jpg

Recentelijk is er veel verwarring ontstaan omtrent de band tussen Harry Mens en voormalig schaatser Marianne Timmer.

Tijdens een uitzending op Radio 538 beweerde de presentator van Business Class dat Marianne zijn vriendin is, wat tot veel speculatie leidde.

Harry Mens, 77 jaar oud, onthulde op de radio details over hun vermeende relatie, inclusief vermeldingen van intense zoenpartijen en dagelijkse video calls in de ochtend.

Echter, Marianne Timmer, voormalig schaatskampioene, ontkrachtte dit later resoluut. Ze benadrukte dat hun relatie enkel zakelijk is en dat er geen romantische interesse speelt.

Deze ontkenning leidde tot een uitwisseling van verklaringen tussen beide partijen. Harry Mens gaf aan geen kwaad te willen en wenste Marianne het allerbeste.


Er werd al snel gesproken over een bizar scenario vanwege tegenstrijdige uitspraken en zijn kinderen en Marianne’s familie zouden hieraan moeten wennen.


Harry Mens heeft in een interview met weekblad Story zijn standpunt verder verduidelijkt door te zeggen: “Marianne en ik zijn goede vrienden. We hebben geen liefdesrelatie, maar wie weet wat de toekomst ons brengt. Ik vind Marianne leuk.”


Aan de andere kant heeft Marianne Timmer laten weten dat ze geen enkele interesse heeft in een romantische relatie met Harry.


“Wij zijn gewoon vrienden. Is dat niet ook leuk?” aldus Timmer. De situatie blijft dus onduidelijk, met beide partijen die hun eigen versie van de relatie benadrukken.

1. Marianne besluit toch maar te vertellen hoe het zit.
2. Timmer vertelt toch maar eerlijk wat er exact gaande is!
3. Er is behoorlijk wat verwarring ontstaan!
4. Het verhaal van Marianne Timmer:
5. Marianne Timmer openhartig over haar relatie met Harry Mens!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven