Mariska Bauer maakt belangrijke keuze: Wat gebeurt er?

WhatsApp Image 2023 05 22 at 225048jpg

Opvallend genoeg heeft Mariska Bauer haar Instagram-profiel afgeschermd, wat tot speculaties leidt over de reden erachter, met name na recent ontvangen kritiek.

Mariska Bauer geeft eerlijke update over haar gezondheid: ‘Hier heb ik dus last van’

Het valt op dat Mariska recentelijk begonnen is met het delen van kookvideo’s op Instagram, die aanvankelijk openbaar waren maar nu alleen zichtbaar zijn voor haar volgers.

Mariska Bauer deelt onvergetelijk moment met bijzondere kiekjes: ‘vol nieuwe energie’

Er wordt gespeculeerd dat dit verband houdt met de kritiek die ze ontving op haar kookvideo’s, maar haar echtgenoot Frans Bauer heeft onlangs benadrukt dat Mariska goed kan omgaan met tegenspraak.

Frans Bauer erg ongemakkelijk bij deze vraag: ‘Het is toch ook helemaal niet belangrijk’

“Maris kan er wel heel goed mee omgaan,” verklaarde hij in een interview met weekblad Weekend. “Er zijn altijd mensen die hun ongezouten mening willen geven. Dat hoort bij deze tijd.”

Woedende Frans Bauer overweegt juridische stappen te nemen: ‘Het is te gek voor woorden’

De continuerende activiteit van het maken van kookvideo’s is essentieel voor Mariska, ongeacht de kritische geluiden. “Zolang ze het leuk vindt, niet, en dat is het allerbelangrijkste,” aldus Frans.

Mariska Bauer verlangt naar haar oude leventje: ‘dat ik dat gewoon niet meer moet doen’

“Er zit ook geen commercieel belang achter, het wordt niet gesponsord. Ze doet het niet omdat ze een product moet aanprijzen, maar gewoon omdat ze er plezier in heeft. En weet je, dan is het leuk.”

Woedende Frans Bauer overweegt juridische stappen te nemen: ‘Het is te gek voor woorden’

De huidige bezigheid van Frans, Mariska en de rest van hun gezin speelt zich af in de realityserie De Bauers – 20 Jaar Later.

Frans Bauer en zijn gezin staan voor zeer lastige keuze: ‘asjeblieft niet’

In de vanavond uitgezonden aflevering maken Frans en Mariska eindelijk hun langverwachte reis naar Rome, welke helaas niet zo ontspannen verloopt als gehoopt.

Mariska Bauer geeft eerlijke update over haar gezondheid: ‘Hier heb ik dus last van’

Samen met het slechte weer en de probleempjes met het golfkarretje dat Frans heeft geregeld om de stad te verkennen, wordt het een drukke dag.

Mariska Bauer geeft eerlijke update over haar gezondheid: ‘Hier heb ik dus last van’

Zou ze al genoeg hebben van de negatieve opmerkingen over haar nieuwe hobby?

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven