Martien Meiland deelt zijn mening over Joost Klein: ‘Het maakt me helemaal dol’

mjpg

Martien Meiland, wereldwijd bekend van zijn programma “Chateau Meiland”, heeft recentelijk zijn kijk gegeven op de Nederlandse inzending voor het Eurovisie Songfestival, vertolkt door Joost Klein.

Tijdens een uitzending van Shownieuws op SBS6 deelde hij zijn opwinding over het nummer, dat volgens hem buitengewoon aanstekelijk is.

“Het brengt me in extase,” verklaarde hij, verwijzend naar hoe het melodietje in zijn gedachten blijft hangen, zelfs ’s nachts.

Martien, die bekendstaat als een fervent liefhebber van het Eurovisie Songfestival, voorspelt ook succes voor Joost Klein op het festival.

“Maar geloof me, hij zal winnen,” zei hij vol vertrouwen. Hij benadrukte ook het belang van het bewaren van enkele verrassingen tot de daadwerkelijke uitvoering.

“Je moet niet alles vooraf tonen. Dat gebeurt pas donderdag,” lichtte hij toe, wat aangeeft dat de volledige show pas tijdens het festival wordt onthuld.

De performance van Joost Klein is zorgvuldig gepland, bevestigde Gover Meit, zanger en creatief directeur, een dag voor de start van het Songfestival aan het ANP.

Elk detail van de act is nauwkeurig uitgedacht om een maximaal effect te garanderen.

Dit doet de verwachtingen rondom de veelbesproken Nederlandse act hoog oplopen.

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven