Martien en Erica zeggen bijzondere dingen over luxe: ‘Allemaal onzin’

WhatsApp Image 2024 06 07 at 104907jpg

In hun realityshows laten de Meilandjes graag hun weelderige levensstijl zien, inclusief peperdure verbouwingen en snelle auto’s. Verhuizen lijkt ook een bezigheid die hen bezighoudt.

Echter beweren Martien en Erica in een interview met Weekend dat ze eigenlijk streven naar een normaal leven en dat ze niet afhankelijk zijn van luxe zoals velen denken.

Populariteit Maxime Meiland daalt hard: ‘Er hangt een vervelend sfeertje om haar heen’

Voor hun nieuwe programma reizen Martien en Erica door heel Europa om te kamperen, zonder al te veel luxe. Erica zegt: “Ik heb niet veel luxe nodig, ik hou niet van een luxe leven.”

Erica doet boekje open over liefde van Martien: ‘Hij had een paar keer met hem afgesproken’

“Ik vind het leuk om in zo’n kleine camper weg te gaan. Ik hoop dat het een avond gaat regenen, dan kunnen we gezellig binnen spelletjes doen.”

Erica doet boekje open over liefde van Martien: ‘Hij had een paar keer met hem afgesproken’

Op het gebied van hun huizen is luxe echter aanwezig. Momenteel laten ze een eigen villa bouwen waar ze volgend jaar zullen intrekken. Zelfs daar streven ze naar eenvoud.

Man haalt snoeihard uit naar de familie Meiland: ‘ronduit onaangenaam’

“Heel veel mensen hebben tegenwoordig behoefte aan zo’n regendouche in het plafond. Dat hoef ik helemaal niet,” aldus Martien. “Ik moet gewoon zo’n douchekop hebben. Al die poppenkast.”

Moeten we ons zorgen maken om Martien? ‘Op zich valt het bij mij nog wel mee’😥😲

De vraag of luxe en rijkdom volledig vermeden zullen worden door de Meilandjes blijft bestaan, maar de bouw van hun eigen villa spreekt boekdelen!

Martien Meiland sceptisch over deze dame: ‘die staat te boek als onbetrouwbaar!’

1. Dit gaat echt niemand geloven hoor!
2. Dat kunnen ze we zeggen maar we zijn niet helemaal gek!
3. Bijzondere uitspraken, geloven ze het zelf?
4. Ze bewijzen toch telkens weer het tegendeel
5. Keep on dreaming, moeilijk te geloven…

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven