Maxime Meiland draagt zwemkleding: volgers letten goed op dit opvallende detail!

meijpg

Er lijkt een afname te zijn in populariteit van de Meilandjes, die ooit veel ophef veroorzaakten op televisie in Nederland.

Na vijf jaar constant op tv te zijn geweest, lijkt het erop dat het Nederlandse publiek wat uitgekeken is op de familie.

Bizarre details over Martien en zijn bezoekjes aan parkeerplaatsen: ‘anders dan gewend van hem’

Hoewel Martien aanvankelijk de aandacht trok met zijn excentrieke gedrag en herkenbare uitspraken, lijkt het enthousiasme van het publiek af te nemen na al die tijd.

Moeten we ons zorgen maken om Martien? ‘Op zich valt het bij mij nog wel mee’😥😲

Maxime Meiland, die steeds meer de flamboyante stijl van haar vader lijkt te omarmen, worstelt ook om de sympathie van het publiek vast te houden.

Maxime Meiland in geldnood? Dit vraagt ze voor haar bolide op Marktplaats!

Met bijna 570.000 volgers is Maxime actief op Instagram en blijft ze haar leven delen. Onlangs promootte ze een zwemkledingmerk tijdens een bezoek aan Porta del mar Beach Villas in

Terwijl de post oorspronkelijk bedoeld was om peddelsurfen te promoten, concentreerden veel volgers zich op iets anders: de grootte van Maxime’s voeten.

Er waren zelfs speculaties over haar schoenmaat, met suggesties dat ze maat 44 heeft, gebaseerd op een mogelijk onflatteuze fotohoek.

De focus op haar voeten heeft veel reacties opgeleverd, die de aandacht wegtrekken van de daadwerkelijke inhoud van haar post. Om te ontdekken waar alle ophef over gaat, bekijk de tweede foto op haar Instagram.

Dit bericht op Instagram bekijken


Een bericht gedeeld door Maxime Meiland (@maximemeiland)

Dat valt inderdaad wel op!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven