Foto van Maxime roept vragen op: Is baby nummer 3 onderweg?

ml 1jpg

Recent plaatste Maxime Meiland een romantische foto op Instagram waarop zij en haar echtgenoot Leroy Molkenboer elkaar liefdevol kussen in een sprookjesachtige bosrijke omgeving.

Deze betoverende afbeelding heeft veel positieve reacties voortgebracht, met lofbetuigingen over de pure gelukzaligheid van het paar.

Echter heeft deze foto ook de nieuwsgierigheid van haar volgers gewekt.

Één van hen heeft zich afgevraagd of deze foto een hint is naar een mogelijk derde kind, wat versterkt werd toen Maxime de reactie leuk vond.

Bovendien is bekend dat het gezin recent een bezoek aan het ziekenhuis heeft gebracht, waardoor de geruchtenmolen verder in gang werd gezet.

Maxime Meiland heeft nooit onder stoelen of banken gestoken dat ze open staat voor een derde kindje.

Afgelopen jaar deelde ze in een interview met het weekblad Story mee dat ze gestopt was met het gebruik van haar spiraaltje en geen andere anticonceptiemethoden hanteert, een keuze die volgens haar traditie is in haar familie.

Ze heeft erkend dat hoewel de gedachte aan een derde kind haar soms angst aanjaagt vanwege de druk van het eerste levensjaar, de wens voor nog een kind blijft bestaan om Leroy ook twee biologische kinderen te schenken.

Zij erkent dat Leroy deze motivatie niet deelt, aangezien hij zich reeds vader voelt van hun huidige kinderen.

Deze situatie brengt uiteenlopende gevoelens en spanning met zich mee, zoals Maxime omschrijft in haar biografie, waar ze haar persoonlijke worstelingen met anticonceptie en de complexiteit van het moederschap openhartig deelt.

Fans zitten vol verwachting in afwachting of de familie binnenkort met verruimend nieuws zal komen.

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven