McDonalds brengt je favoriete burger terug deze zomer!

mcdo 1jpg

Vol sensationele verrassingen onthult de fastfoodgigant hun nieuwste zomermenu nu de zomer voor de deur staat.


Groot nieuws voor liefhebbers van pittige burgers: de geliefde McSpicy maakt een glorieuze comeback.


Het is weer die tijd van het jaar waar McDonald’s ons verwent met hun jaarlijkse zomermenu.

Oud medewerker McDonalds doet bizarre onthulling: ‘De manager keurde het goed’

Naast de terugkeer van de McSpicy zijn ook de verkoelende drankjes weer van de partij, waaronder de populaire Citrus Lemonade en een gloednieuwe Red Fruit Lemonade, perfect voor de dorst tijdens warme dagen.

Oud medewerker McDonalds doet bizarre onthulling: ‘De manager keurde het goed’

Ook de Sharebox maakt een terugkeer. Deze box bevat tien heerlijke Chicken McNuggets, tien Cheese Snacks en maar liefst drie smakelijke sauzen, ideaal voor een dagje in het park of een gezellige avond met vrienden.


Op het menu voor dit seizoen maken de Chicken Big Mac en Cheese Snacks ook weer hun opwachting, naast de bekende Big Mac van McDonald’s.

McDonald’s biedt naast de geliefde Big Mac een breed scala aan andere gerechten aan, waardoor iedereen zijn eigen voorkeuren kan hebben als het op fastfood aankomt.

De medewerkers van McDonald’s, die gerechten niet alleen bereiden maar ook regelmatig met personeelskorting consumeren, hebben een goed idee welke gerechten het best zijn om te eten.

Business Insider sprak met huidige en voormalige medewerkers om erachter te komen welke maaltijden zij liever vermijden. Hier zijn vier van de minst populaire gerechten onder het personeel van McDonald’s:

De Filet-O-Fish van McDonald’s heeft een lange geschiedenis. Het was in 1965 het eerste niet-hamburgergerecht op het menu en is sindsdien een icoon geworden, vooral populair tijdens de vastentijd als katholieken op vrijdagen geen vlees eten.

Er werd opgemerkt dat voormalig president Trump dit gerecht regelmatig bestelde, naast andere items, wat het eetlust opwekt.

Volgens enkele medewerkers van de fastfoodketen was er toch wat kritiek op dit gerecht.

Een voormalige medewerker zei dat de Filet-O-Fish vooral populair is bij oudere klanten vanwege de zachtheid, maar hijzelf was geen fan van de smaak. Een ander personeelslid beschreef het als “tamelijk smakeloos”.

Een medewerker uit Minnesota prefereerde de minder gezonde opties in het assortiment boven de salades.

Hij verklaarde niet gecharmeerd te zijn van de overvloed aan sla en groenten in de salades en vond de calorie-inhoud verrassend hoog.

Volgens de informatie bevat de ‘Crispy Chicken Salad’ 520 calorieën, terwijl de ‘Bacon Ranch Salad with Buttermilk Crispy Chicken’ er 490 bevat. Als referentie heeft een Big Mac 540 calorieën.

Anderen hebben aangegeven dat de kipburgers worden vermeden vanwege hun hoge botergehalte, waardoor ze minder gezond blijken te zijn dan gedacht.

Een ex-manager van een vestiging van McDonald’s verkiest altijd de standaardproducten van de fastfoodketen boven de nieuwe gerechten op het menu.

Terwijl McDonald’s een gevarieerd menu aanbiedt, zijn niet alle gerechten geliefd bij het personeel. Hun eigen smaakvoorkeuren en bewuste keuzes omtrent gezondheid spelen een rol in hun menukeuze.

Het is van belang te onthouden dat iedereen verschillende smaken heeft en wat de een lekker vindt, kan voor de ander minder aantrekkelijk zijn.

1. Dat is niet alles… Ook deze favorieten komen terug!
2. In het zomermenu zullen meerdere favorieten terugkeren!
3. Hier gaan heel veel mensen blij van worden
4. Niet alleen de burger maar nog meer zal terugkeren!
5. Het zomermenu zorgt voor een lach op het gezicht van velen!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven