Medewerkers delen geheimen: Deze 4 gerechten van McDonalds laten ze links liggen!

mcdo 1jpg

McDonald’s biedt naast de geliefde Big Mac een breed scala aan andere gerechten aan, dus iedereen heeft zo zijn eigen voorkeuren als het op fastfood aankomt.

De medewerkers van McDonald’s weten waarschijnlijk het beste welke gerechten wel of niet de moeite waard zijn, aangezien ze de maaltijden niet alleen bereiden maar ook regelmatig met personeelskorting consumeren.

Business Insider heeft gesproken met huidige en voormalige medewerkers om erachter te komen welke maaltijden zij liever vermijden. Ontdek hier vier van de minst populaire gerechten onder het personeel van McDonald’s:

De Filet-O-Fish van McDonald’s is een icoon met een lange geschiedenis en vooral populair tijdens de vastentijd onder katholieken die op vrijdagen geen vlees eten.

Zelfs voormalig president Trump beschouwt de Filet-O-Fish als een van zijn favoriete gerechten, aangezien hij vaak twee visburgers tegelijk bestelt, samen met twee Big Macs en een grote chocolademilkshake.

Volgens twee medewerkers van de fastfoodketen die Business Insider heeft gesproken, is het desbetreffende gerecht minder populair dan gedacht.

Een voormalige medewerker uit Virginia merkt op dat de Filet-O-Fish vooral oudere klanten aanspreekt vanwege de makkelijke verteerbaarheid, maar hij persoonlijk houdt niet van de smaak. Een ander personeelslid omschreef de smaak van de visburger als “tamelijk neutraal”.

Een medewerker uit Minnesota bekende dat hij meestal de minder gezonde opties vermijdt, zoals salades.

Hij is geen fan van de hoeveelheid salade en groenten en vindt bovendien dat de calorie-inhoud verrassend hoog is.

Als voorbeeld, de ‘Crispy Chicken Salad’ bevat 520 calorieën en de ‘Bacon Ranch Salad with Buttermilk Crispy Chicken’ bevat er 490. In vergelijking, een Big Mac heeft 540 calorieën.

Twee andere medewerkers deelden met Business Insider dat ze de kipburgers vermijden, omdat die overmatig gebraden zijn en daarom minder gezond zijn dan gedacht.


Volgens een voormalige manager van een McDonald’s-vestiging vermijdt hij altijd de nieuwe gerechten op het menu en geeft hij de voorkeur aan de basisproducten van de fastfoodketen.


Niet alle gerechten op het gevarieerde menu van McDonald’s vallen in de smaak bij het personeel. Hun individuele voorkeuren en focus op gezondheid beïnvloeden hun keuzes.


Individuele smaakverschillen moeten in gedachten worden gehouden, omdat wat aantrekkelijk is voor de een, minder favoriet kan zijn bij een ander.


Grote kans dat jij dit nu ook niet meer gaat bestellen!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven