Werknemers van McDonald’s zeggen dat ze deze 4 maaltijden nooit eten!

mcdo 1jpg

Naast de geliefde Big Mac heeft McDonald’s een divers aanbod aan gerechten. Iedereen heeft zijn eigen voorkeuren als het op fastfood aankomt.

De medewerkers van McDonald’s, die de maaltijden niet alleen bereiden maar ook regelmatig zelf consumeren met personeelskorting, weten waarschijnlijk het beste welke gerechten wel of niet de moeite waard zijn.

Business Insider heeft gesproken met huidige en voormalige medewerkers om erachter te komen welke maaltijden zij liever vermijden. Hier zijn vier van de minst populaire gerechten onder het personeel van McDonald’s:

De Filet-O-Fish van McDonald’s heeft een lange geschiedenis. Het was in 1965 het eerste niet-hamburgergerecht op het menu en is sindsdien een icoon geworden. Vooral tijdens de vastentijd is het populair, omdat katholieken op vrijdagen geen vlees eten.

Het is zelfs een van de favoriete gerechten van voormalig president Trump, die vaak twee visburgers tegelijk bestelt, samen met twee Big Macs en een grote chocolademilkshake.

Maar volgens twee medewerkers van de fastfoodketen waarmeeUit een artikel van Business Insider blijkt dat dit gerecht minder populair is dan gedacht.

Volgens een voormalige medewerker uit Virginia is de Filet-O-Fish vooral geschikt voor oudere klanten vanwege de zachtere textuur, maar persoonlijk vindt hij de smaak niet lekker. Een andere werknemer beschreef de visburger als “tamelijk smakeloos”.

Een medewerker uit Minnesota heeft aangegeven dat hij de gezondere opties op het menu, zoals de salades, nooit kiest.

Hij is geen fan van de overvloed aan sla en groenten en vindt dat de calorieën verrassend hoog zijn.

De ‘Crispy Chicken Salad’ bevat bijvoorbeeld 520 calorieën en de ‘Bacon Ranch Salad with Buttermilk Crispy Chicken’ bevat er 490. Ter vergelijking heeft een Big Mac 540 calorieën.

Twee andere medewerkers hebben aan Business Insider laten weten dat ze de kipburgers vermijden vanwege de grote hoeveelheid boter en het daardoor hogere ongezonde gehalte dan ze zouden verwachten.


Volgens een voormalige manager van een McDonald’s-vestiging vermijdt hij altijd de nieuwe gerechten op het menu en geeft hij de voorkeur aan de basisproducten van de fastfoodketen.


Ondanks de gevarieerde menukaart van McDonald’s, vallen niet alle gerechten in de smaak bij het personeel. Hun persoonlijke voorkeuren en gezondheidsbewuste keuzes spelen een rol bij hun menukeuze.


Het is van belang te begrijpen dat smaken variëren en wat de een lekker vindt, kan voor de ander minder aantrekkelijk zijn.


1. Grote kans dat jij dit nu ook niet meer gaat bestellen!
2. Deze gerechten laten medewerkers aan zich voorbij gaan!
3. Deze populaire snacks eten zij dus gewoon niet!
4. Grote kans dat jij dit nu ook niet meer gaat bestellen!
5. Medewerkers slaan deze gerechten over!

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven