Oeps: Marianne Timmer ziet Harry Mens en doet iets verrassends!

WhatsApp Image 2024 06 27 at 134313png

Harry Mens onthulde een mogelijke relatie met Marianne Timmer, maar zij lijkt nu afstand te houden van hem.

Tijdens de Nationale Haringpartij waren zowel Harry Mens als Marianne aanwezig, maar Marianne vertrok snel toen ze Harry zag.

Het viel op dat ze deze keer niet samen waren. Hoe zijn de verhoudingen nu tussen hen? “Dat zou je haar moeten vragen,” vertelde Harry Mens aan Shownieuws.

Hij benadrukte dat ze sindsdien geen afspraak hebben gehad. “Nee, voorlopig niet, want ze moest bijkomen van alle aandacht,”

Op het moment dat Marianne voorbij liep, verzocht de verslaggever van Shownieuws haar om naast Harry te komen staan, waarop Marianne vriendelijk weigerde: “Nee, dank je. Ik ben hier nu met mijn vriendinnen en dat blijft ook zo,” antwoordde Marianne.

Marianne benadrukte dat zij en Harry gewoon vrienden zijn, ondanks dat het volgens haar “op de een of andere manier een beetje een apart verhaal is geworden…”

De verslaggever van Shownieuws wees Marianne op de nabijheid van Harry en vroeg herhaaldelijk: “Echt geen leuk momentje samen?”

“Ik ga even wat drinken, dus veel plezier!” antwoordde Marianne voordat ze snel wegliep. Het moment werd besproken aan de desk van Shownieuws.


Bart Ettekoven benoemde de situatie als “ongemakkelijke tv”. “Dit was wel even een momentje, hoor”, deelde hij. Sandra Schuurhof was het hiermee eens. “Vooral pijnlijk!”

1. Harry besluit niet veel later het feest te verlaten….
2. Dit moment wordt ‘ongemakkelijke tv ‘ genoemd…
3. Het blijft toch wel een apart verhaal…
4. Wel heel erg ongemakkelijk in het bijzijn van velen
5. De waarheid zal waarschijnlijk ergens in het midden liggen…

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven