De aap komt uit de mouw: Martien onthult ware reden verkoop pension!

WhatsApp Image 2024 04 25 at 120840jpg

Na slechts één jaar na de feestelijke opening van pension Code Rosé hebben de Meilandjes besloten om het pand van de hand te doen.

Recentelijk heeft Martien Meiland enige toelichting gegeven op de redenen achter deze verrassende beslissing.

Oorspronkelijk hadden Erica en Martien het pension gekocht met de intentie om dit voor een lange tijd te behouden.

In tegenstelling tot hun ervaringen in hun Franse kasteel, waar ze constant omringd werden door gasten, bood het pension meer privacy.

“Ik ga hier gewoon weer naar mijn eigen huis,” verklaarde Martien in een interview met het weekblad Party. “In Frankrijk was het continu, maanden achter elkaar, dat was niet vol te houden.”

Ondanks de aanvankelijke voordelen van het pension, bleek het toch niet goed te passen bij de familie Meiland.

Martien deelde zijn ervaringen: “Ik heb een hele maand achter elkaar het ontbijt gedaan, zowel door de week als in het weekend.”

Hij beschreef hoe hij dagelijks om vijf uur ’s ochtends opstond om acht gasten te bedienen.

Vervolgens nam Martien vaak foto’s met de gasten, wat voor sommigen het hoogtepunt van hun bezoek was.

Echter, het idee van alleen aanwezig zijn voor foto’s en het ontbijt door personeel te laten verzorgen was geen optie voor Martien.

De gasten kwamen juist voor de persoonlijke benadering van de familie Meiland. “We hebben hartstikke leuke gasten. Daar is het helemaal niet om te doen,” zei Martien.

Echter, ondanks de prettige interacties met gasten, vond hij het dagelijks bedienen steeds lastiger.”Leuk,” zei iemand. “Ik vind het niet meer leuk en als ik iets niet leuk vind, dan houdt het op.”

Na de aankondiging van de verkoop van het pension, waren er bezorgde reacties van de volgers van de familie.

Een volger deelde zijn zorgen: “Wij hebben in augustus geboekt als verrassing voor mijn vader zijn 60ste verjaardag. Ik hoop dat jullie er dan nog zijn om mijn vader daarmee te verrassen.”

Een andere volger twijfelde over haar geplande bezoek: “Ik heb geboekt en keek er naar uit, maar nu vraag ik me af of het nog zin heeft om dan te gaan! Kan ik mijn geld ook terugkrijgen?”

De Meilandjes hebben besloten om het pension te verkopen, wat een nieuwe wending betekent in hun ondernemersavonturen en bij hun fanbasis voor opschudding zorgt.

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven