Er is veel onrust op een Nederlandse basisschool: Ouders hebben melding gemaakt van verkeerde behandeling.

ko0jpg

Een melding van vermeend misbruik heeft onrust veroorzaakt op een basisschool in Den Haag, waar de ouders van een 5-jarige leerling aangifte hebben gedaan.

Medewerkster kinderopvang doet bizarre onthulling: ‘nooit naar een opvang brengen’

De politie heeft de aangifte van de ouders bevestigd en aangegeven dat het incident zich vorige week op de school heeft voorgedaan, zoals gemeld door het AD en De Telegraaf.

TikTok video gaat viraal: ‘Ik zou mijn kinderen nooit naar een opvang brengen’

Naar aanleiding van de aangifte heeft de politie medisch onderzoek uitgevoerd bij het meisje en de school bezocht om camerabeelden te bekijken, aldus het AD.

Moeder van 3 jarige wordt op vingers getikt door school: Inhoud lunchtrommel onacceptabel!😱😣

De politie heeft aangegeven dat er sprake is van ‘grensoverschrijdend gedrag’, maar wil in het belang van het onderzoek niet specifiek benoemen wat er precies is gebeurd.

Medewerkster kinderopvang doet bizarre onthulling: ‘nooit naar een opvang brengen’

Op dit moment is er geen verdachte aangewezen, en zijn er geen aanwijzingen dat andere leerlingen bij het incident betrokken waren dan het genoemde meisje.

TikTok video gaat viraal: ‘Ik zou mijn kinderen nooit naar een opvang brengen'

Naar aanleiding van opmerkingen van ouders lijkt het erop dat de gebeurtenis mogelijk plaatsvond tijdens activiteiten zoals overblijven of buiten spelen.

Moeder van 3 jarige wordt op vingers getikt door school: Inhoud lunchtrommel onacceptabel!😱😣

Het AD meldt dat Mehr Onderwijs, de organisatie die de tussenschoolse opvang verzorgt, in samenwerking met de politie de beelden van het overblijven heeft geanalyseerd.


Mehr Onderwijs gaf aan dat zij op basis van de beelden kunnen concluderen dat geen van hun medewerkers betrokken was bij het incident.

Medewerkster kinderopvang doet bizarre onthulling: ‘nooit naar een opvang brengen'

De beelden tonen dat alle medewerkers die dag aanwezig waren constant in beeld waren en er was op geen enkel moment een situatie waarbij een medewerker alleen was met een van de kinderen.

TikTok video gaat viraal: ‘Ik zou mijn kinderen nooit naar een opvang brengen'

1. Afschuwelijk, hoe heeft dit kunnen gebeuren?!
2. Het zal je kind maar zijn, afschuwelijk..
3. Hoe is dit toch mogelijk?!
4. Dat dit nog steeds kan gebeuren..
5. Wat erg, ik zeg maar niet wat ik denk…

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven