Beschamend moment: Ronald Koeman gaat viraal op internet!

WhatsApp Image 2024 06 17 at 123704jpg

Op dit moment is Ronald Koeman trending op het internet, maar niet om een positieve reden. De bondscoach is onlangs gefilmd terwijl hij aan zijn neus zat en de inhoud ervan in zijn mond stopte.

Dit doet denken aan een eerdere gebeurtenis met de voormalige bondscoach van Duitsland, Joachim Löw, die destijds ook veel commotie veroorzaakte.

Na de wedstrijd tegen Polen uitte Koeman zijn teleurstelling over de uitvoering van zijn tactische plan. “Het eerste uur hebben we goed gespeeld, maar we hadden moeten scoren, 3-1 of 4-1 had moeten staan.”

”Dan zou de wedstrijd gespeeld moeten zijn,” merkte Koeman op, eraan toevoegend dat het rendement omhoog moet. “Het is positief dat we zoveel kansen creëren.”

Na de wedstrijd overheerste vooral opluchting. Wout Weghorst scoorde de winnende goal slechts twee minuten na zijn invalbeurt. “Dat is een van zijn kwaliteiten,” merkte Koeman op.

“Wout had gehoopt op een basisplaats tegen Polen, maar heeft zijn teleurstelling goed verwerkt en blijft gefocust op zijn spel. Een basisplaats is altijd mogelijk.”

Bartina, de vrouw van Ronald met wie hij al lange tijd gelukkig is, heeft recentelijk haar hart gelucht in een openhartig gesprek met VROUW.

Helaas bracht Bartina enkele dagen terug treurig nieuws naar buiten: haar borstkanker is terug en artsen beschouwen het nu als chronisch.

”Op dit moment gaat het stabiel met mij. Ik slik momenteel veel medicijnen. Er is voldoende behandelmogelijkheden en dat geeft mij veel hoop en positiviteit,” vertelde Bartina aan VROUW Magazine.

In Spanje woont het stel en genieten van hun leven. Bartina vertelt ook meer over haar relatie met Ronald, die nu goed is maar dat was niet altijd het geval.

“Op een bepaald moment ontmoette ik iemand en vond hem erg leuk! Misschien omdat ik op dat moment niet genoeg aandacht kreeg van Ronald, ging ik erop in.”

Uiteindelijk besloot Bartina trouw te blijven aan haar man, iets wat niet geldt voor Ronald.

“Hij is niet altijd een heilig boontje geweest.” Volgens Bartina heeft hij vele verleidingen moeten weerstaan, maar heeft hij misschien ‘wel eens een avontuurtje gehad’.


Volgens Bartina is dit ook een onderdeel van het leven. “Hoewel we geen open relatie hebben, is monogamie niet altijd het standaard.”


Echter is dat verleden tijd. “Nu we ouder worden, is dat hoofdstuk afgesloten”, sluit Bartina af.


1. Dit bericht begint viraal te gaan!
2. Deze foto’s zou hij liever niet online zien.
3. Wat een naar nieuws!
4. Alleen voor degenen met sterke magen!
5. Deze beelden doen denken aan een vergelijkbare gebeurtenis.

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven