Vrouw voelt zich aangetrokken tot boom: ‘Ik word nat van de opwinding’

Vrouw voelt zich aangetrokken tot boom: ‘Ik word nat van de opwinding’

Sonja Semyonova, 45 jaar oud, heeft een unieke wending genomen in haar liefdesleven, ze noemt zichzelf een ‘ecosksueel’.

Ze is verliefd geworden op een eikenboom, die zij gelooft dat al honderden jaren op haar heeft gewacht. Volgens haar vult deze boom, die ze Rudolf noemt, haar met ‘er0tische energie’.

Voorheen was Sonja getrouwd maar haar interesse in planten ontstond na haar verhuizing naar Vancouver Island in 2020.

Als specialist in het vertellen van ‘er0tische verhalen’ ontdekte ze tijdens de lockdown een enorme eikenboom tijdens haar dagelijkse natuurwandelingen, een ervaring die nu bijna drie jaar geleden is.

“Ik wandelde vijf dagen per week op een pad in de buurt van de boom”, deelt Sonja, “en voelde toen al een sterke verbondenheid met de boom.”

Sonja ontwikkelde pas in de zomer van 2021 ‘er0tische gevoelens’ voor de indrukwekkende eik, liefkozend Rudolf genaamd. De band tussen haar en de boom werd steeds sterker.

Sonja beschrijft in haar verhalen het gevoel van klein zijn naast iets ‘stevigs’ en ‘gigantisch’. Ondanks haar eerdere relaties met mannen, ervaart ze haar liefde voor Rudolf op een compleet nieuw niveau.

“Het is niet te vergelijken met mensen. De aanwezigheid die ik voel bij de boom is wat ik zoek in een fantasie met een persoon.”

“Lang heb ik verlangd naar deze er0tische golf van energie.” Sonja benadrukt dat haar ervaringen met Rudolf puur mentaal zijn en niet fysiek.

Sonja maakt ook duidelijk dat ecosksualiteit niet betekent dat erDe fysieke band tussen mensen en de natuur is onmiskenbaar.


“Voor mij is het observeren van de verandering van seizoenen een prikkelende ervaring. Het vervult me met opwinding.”


”Van de levenloosheid van de winter tot de overvloed van leven in de lente, de cyclus van de natuur is ongelofelijk spannend.”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven