Vrouw heeft gigantisch achterwerk: Mannen haken af door angst

Vrouw heeft gigantisch achterwerk: Mannen haken af door angst

Een vrouw met Servische en Zweedse roots klaagt dat ze moeite heeft om liefde te vinden vanwege haar “supergrote achterwerk”, waarvoor ze meerdere Braziliaanse kontliften heeft ondergaan. De 27-jarige Natasha Crown zegt dat mannen bang zijn voor haar achterste dat zij operatief heeft laten vergroten.

Haar pogingen om “de grootste kont ter wereld” te krijgen via operaties hebben haar echter geen langdurige minnaar opgeleverd.

In een recent interview met ‘Truly’ gaf Crown toe: “Mijn laatste relatie was zeven jaar geleden. Ik ben behoorlijk extreem, dus ik denk dat mensen bang voor mij zijn.”

Braziliaanse buttlifts (BBL’s) zijn de afgelopen jaren enorm populair geworden, aangezien veel vrouwen dromen van rondingen à la de Kardashians.

Ondanks haar enorme aanwinst van meer dan 2 miljoen Instagram-volgers, zegt Crown dat ze eenzaam is.

In de serie ‘ Hooked on the Look’ van ‘Truly’ verscheen een influencer uit Zweden, gevestigd in Göteborg. Hier had ze onlangs een blinde date met de Zweed Adam.

Het bleek dat de man werd afgeschrikt door haar weelderige achterwerk, precies zoals Crown had voorspeld, en had geen interesse in een tweede date.

“Het is te veel voor hem,”, zei Crown treurig na de rampzalige datum, “Het is te veel om alle diktes en rondingen aan te kunnen. Het is niet gelukt, we gaan verder en hopelijk vind ik iemand.”

Ondanks dat haar enorme achterwerk potentiële liefdesbelangen afschrikt, heeft Crown aangegeven dat ze geen plannen heeft om te stoppen met het verbeteren ervan.

Ze heeft bijna $150.000 uitgegeven aan haar eerste vijf Braziliaanse buttlifts en is klaar om haar zesde procedure te plannen.

Zij verklaarde: “Mijn doel is om de grootste kont ter wereld te krijgen, en ik ga het bereiken”. Ze vertelde dat ze haar eerste operatie had toen ze twintig jaar oud was, en dat ze binnenkort haar zesde operatie zal ondergaan.

Het model heeft ook andere cosmetische ingrepen ondergaan, waaronder borstimplantaten en lipfillers. Ze noemt echter haar achterste als haar favoriete deel van haar lichaam.

“Ik hou gewoon van het gevoel van een grote kont. Als ik loop, voel ik al het wiebelen, wiebelen, wiebelen, en ik begin ge!l van mezelf te worden”, vertelde ze in 2017 aan de Sun.

“Dat is het beste gevoel, denk ik. Mijn kont zorgt ervoor dat ik me sexy voel en dat ik me krachtig voel.”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven