Andre neemt actie na uitspraak van deze BNer: ‘Lijkt een kleine frictie te zijn ontstaan’🤔😣(3 minuten lezen)

Andre neemt actie na uitspraak van deze BNer: ‘Lijkt een kleine frictie te zijn ontstaan’🤔😣(3 minuten lezen)

24 november 2022 Uit Door Vrouwen Dingetjes

Vorige week publiceerde Dennis Schouten en Jan Roos een vernietigend artikel over André Hazes op Roddelpraat.

Het is inmiddels wel duidelijk dat de volkszanger lange tijd te kampen had met diverse verslav!ngen. In zijn documentaire werd dat goed zichtbaar.

Echter hebben de mannen van Roddelpraat in hun artikel van vorige week geschreven dat zij vermoeden dat de zanger nog steeds niet van zijn problemen af is.

Nog niet zo lang geleden liet André op Instagram weten dat hij een eerste eigen kantoor heeft. Uiteraard wilde hij dit graag delen met zijn volgers.

In zijn Stories liet hij zijn volgers in een filmpje het hele pand zien. ,,Ik laat het even zien, gewoon omdat ik trots ben”, zei hij enthousiast.

ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
Katja Schuurman komt met treurig nieuws: ‘Ze vonden het erg jammer’😲😫

Dennis en Jan vonden alleen dat de zanger zich een beetje vreemd gedroeg in dat filmpje. De zanger maakte een aantal rare opmerkingen en zat continu aan zijn kapsel en gezicht.

,,Het laat ons heel sterk vermoeden dat André Hazes weer aan de dr(gs is”, schreven Dennis en Jan op hun website Roddelpraat.

De zanger heeft deze opmerking waarschijnlijk meegekregen want er lijkt nu sprake te zijn van een ruzie. Deze uitspraak viel overduidelijk niet in goede aarde bij de zanger.

,,Tussen André Hazes en Dennis Schouten lijkt een kleine frictie te zijn ontstaan”, schrijft juicekanaal Realityfbi op Instagram.

,,Uit onderzoek blijkt dat André Dennis ontvolgd heeft toen Roddelpraat een artikel plaatste over André.”

ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
Samantha Steenwijk openhartig over affaire: consequenties voor babyplannen! 🙏😥