Willeke Alberti probeert te overleven: ‘Maar van mijn kinderen blijven ze af’🙏😥(5 minuten lezen)

Willeke Alberti probeert te overleven: ‘Maar van mijn kinderen blijven ze af’🙏😥(5 minuten lezen)

7 december 2022 Uit Door Vrouwen Dingetjes

De 77-jarige Willeke Albert heeft dit jaar op zakelijk gebied een succesvol jaar gehad, privé ging alles alleen niet over rozen.

Het hele gebeuren rondom haar zoon Johnny de Mol is haar niet in de koude kleren gaan zitten, tevens zijn er ook nog eens de grote zorgen om haar zieke dochter Daniëlle Oonk.

Bij haar zoon zijn de kilo’s eraan gekomen door de stress, echter vertelt de zangeres in een interview met ‘Beau Monde’ dat de kilo’s er door alle stress bij haar vanaf zijn gevlogen.

“Er kan me niets ergers overkomen dan dat het niet goed gaat met mijn kinderen, ze zijn alles voor mij“, legt de zangeres uit.

Dit jaar kreeg haar zoon een flinke beschuldiging aan zijn adres door een anoniem persoon en er was de zaak van zijn ex-verloofde Shima Kaes, een zaak die inmiddels geseponeerd is.

Bij de dochter van Willeke worden er dit jaar twee kwaadaardige tum0ren vastgesteld. Gelukkig gaat het beter met haar dochter en ook Johnny begint weer iets op te krabbelen.

“Er is weer licht in de tunnel”, aldus de zangeres. Door de stress viel Willeke dit jaar dertien kilo af. “Het was wat veel allemaal.”

Om stoom af te kunnen blazen bezocht Willeke meerdere keren haar zoon Kaij die woonachtig is in het prachtige Frankrijk.

ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
Groot drama voor Lee Towers: ‘Ik voelde meteen dat het mis was’😥🙏

“Af en toe ga ik daar een weekje heen om bij te komen. Dat had ik dit jaar echt wel nodig, want natuurlijk heb ik het moeilijk gehad met wat er allemaal beweerd is over Johnny.”

Naar eigen zeggen hebben de bezoekjes aan haar zoon én haar carrière haar door deze ontzettend moeilijke periode geholpen.

“Door mijn vak heb ik het overleefd. Als ik op de bühne sta, gaat er heus van alles door me heen. Maar ik ben er om de mensen te ontroeren of te laten lachen, niet mezelf.”

Het was niet altijd makkelijk om te zingen, vooral de liedjes met gevoelige onderwerpen. “Als artiest moet je je emoties binnenhouden en dat is niet altijd makkelijk.

Je moet sterke benen hebben om te doorstaan wat er soms over je heen komt als bekende Nederlander. Ik kan veel hebben, maar van mijn kinderen blijven ze af.

Ik ben trots op ze allemaal, ook op het feit dat Daniëlle in een interview over haar ziekte heeft verteld. Het is ongelofelijk hoe sterk zij is.

Maar het blijft voor mij als moeder ontzettend moeilijk. Daarom is het zo goed om te blijven optreden, dat leidt me enorm af.”

ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
Royce de Vries spreekt duidelijke taal: ‘Ik heb geen goede relatie met hem’😥😌