Bas Smit en Nicolette van Dam bieden excuses aan: ‘voelen dat we tekort zijn geschoten’😣🤨(2 minuten lezen)

Bas Smit en Nicolette van Dam bieden excuses aan: ‘voelen dat we tekort zijn geschoten’😣🤨(2 minuten lezen)

3 juli 2022 Uit Door Vrouwen Dingetjes

Afgelopen zaterdag waren er behoorlijke problemen bij de drank-en eetfaciliteiten tijdens het tweedaagse event De Amsterdamse Zomer in het Olympisch Stadion in Amsterdam.

De organisatie heeft zondag zijn excuses hier voor aangeboden. Er was een behoorlijk tekort aan personeel en een pinstoring zorgden voor grote drukte.

‘Wat was het een geweldige show, maar ook wij zijn net als jullie teleurgesteld in het verloop van deze editie‘, staat in een verklaring van mede-organisatoren Bas Smit en Nicolette van Dam.

‘We hebben helaas te maken gehad met factoren die we niet meer opgelost kregen, zoals ruim 1/3 van het barpersoneel wat niet op kwam dagen en een pinstoring.

We hebben geprobeerd dit op te lossen, maar kregen dit in deze uitdagende markt niet meer voor elkaar’, vervolgt de organisatie.

ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
Partner Jan Dulles plaatst emotioneel bericht over zoontje: ‘Donkerste periode’🙏😥

@BasSmit1

Wat een aanfluiting. Lange rijen, lauw bier, geen wijn, veiligheid ver te zoeken.

Een festival organiseren is een vak. Dit was prut. Weg avond#amsterdamsezomer

— Jsbt (@vandersbt) July 3, 2022

‘Onze oprechte excuses. Ook wij hadden dit liever anders gezien en voelen dat we tekort zijn geschoten.’ Op Twitter viel er veel kritiek te lezen.

Wat een drama in het OlympischStadion, de organisatie moet zich kapot schamen. Gewoon geldklopperij dit, zoveel mogelijk kaarten verkopen en te weinig capaciteit. De rosé was om kwart over 8 uit verkocht, uren in de rij voor eten en drinken. Wat een FLOP #amsterdamsezomer

— Nicole Moen (@KollieM) July 3, 2022

ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
Dit ga je gewoon niet geloven! Zoveel geld verdient Nicol nu al met OnlyFans😱😲