Andre niet blij met appcontact Monique: ‘De grond zakte onder mijn voeten vandaan’

Plan Andre Hazes van tafel: Monique weigert huwelijksaanzoek!

De media heeft veel aandacht besteed aan het turbulente liefdesleven van André Hazes junior en Monique Westenberg.

Plan Andre Hazes van tafel: Monique weigert huwelijksaanzoek!

André heeft voor veel ophef gezorgd door zijn opeenvolgende relaties en verbroken verbintenissen, waaronder zijn tijd met Bridget Maasland en zijn uiteindelijke terugkeer naar Monique.

Niet normaal wat een geld: Dit moet je betalen als André Hazes komt optreden op een feestje!

Hij staat bekend om zijn ontrouw en heeft Monique herhaaldelijk bedrogen, maar desondanks hebben André en Monique een manier gevonden om hun relatie voort te zetten.

Andre Hazes heeft zijn hart verloren en laten weten dat er gezinsuitbreiding is!

Ze hebben een opmerkelijke regeling waarbij André op maandag bij Monique is en de volgende dag naar zijn eigen huis terugkeert.

Monique Westenberg is klaar met al het kritiek dat ze krijgt en bijt fel van zich af!

In zijn documentaire spreekt André zich uit over de vergevingsgezindheid van Monique: “Kijk, onze liefdeDe context van deze tekst gaat diep. Als Monique had gezegd: “Tot hier en niet verder, dit was het”, had André begrepen dat. Hij geeft toe dat hij erg jaloers is en niet dezelfde tolerantie zou hebben als de rollen omgekeerd waren. André zou het niet kunnen verdragen als Monique soortgelijk gedrag zou vertonen. Hij zegt: “Ik ben heel jaloers, van aard zeg maar. Er is een tijd geweest dat we uit elkaar waren en dat Monique appcontact had met iemand.” Daar mocht hij eigenlijk niets van vinden, maar het moment dat hij dat wist, zakte echt de grond onder zijn voeten vandaan. Dus als het andersom was geweest, had hij dat niet kunnen verkroppen, denkt hij. Deze situatie heeft ertoe geleid dat vrienden…André’s vermogen om ondanks zijn gedragingen een relatie te onderhouden, wekt verbazing bij zijn vrienden. Ze noemen zijn relatie “Champions League” vanwege hoe hij het voor elkaar krijgt. Dit is opmerkelijk, gezien het feit dat André niet langer bij zijn eigen zoon woont. Het blijft een complex en gelaagd verhaal.

Andre Hazes doet opvallende uitspraak: ‘bij mij zit dat gewoon wat anders in mekaar’

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven