Annick openhartig over keiharde realiteit: ‘Besloten om te stoppen’😥😮(4 minuten lezen)

Annick openhartig over keiharde realiteit: ‘Besloten om te stoppen’😥😮(4 minuten lezen)

2 oktober 2022 Uit Door Vrouwen Dingetjes

Samen met zijn gezinnetje geniet OML’er Roy van een prachtige vakantie op Aruba. Het lijkt allemaal goed te gaan met Roy, echter is de realiteit helaas anders.

Annick deelt een update over haar grote liefde Roy. Momenteel geniet het gezin van een heerlijke vakantie op Aruba.

Op Instagram deelt Annick veel leuke kiekjes van hun vakantie, echter laat zij nu ook weten dat het niet heel erg goed gaat met Roy.

,,Zoveel lieve berichtjes van mensen die niet wisten dat hij zo ziek was”, schrijft Annick. ,,En dat klopt, ik deel veel op social media en probeer ook zoveel mogelijk de zwaardere tijden te delen waar we soms in zitten.

Maar ook niet altijd alles, want dan ben ik/wij bang dat we te lang in het negatieve blijven hangen terwijl sommige gevoelens soms maar enkele uren er zijn maar soms ook dagen.”

Annick vertelt dat die negatieve gevoelens veel spanning opleveren. ,,Waardoor ik me ook vaak neerwaarts voel en het moeilijk vind om daar uit te komen. Roy heeft dit gelukkig minder.”

ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
Patty Brard krijgt flinke kritiek: Slaat met dit de plank volledig mis!😣🤔

,,De artsen hebben in januari besloten om te stoppen met de chem0’s. Zijn lichaam was uitgeput en kapotgemaakt”, schrijft Annick.

,,Toen hebben we besloten om een vakantie te boeken naar Tenerife (een eiland dat we kennen) en op te laden en deze lange vakantie naar Aruba te verplaatsen naar een moment waarvan we hopen dat Roy zich beter voelde, gelukkig is dat ook zo.”

Annick laat weten dat ze soms ook te maken krijgt met kritiek. ,,Ik vind het soms moeilijk en verdrietig dat mensen (gelukkig niet vaak) sturen: ‘Waarom doe je samenwerkingen? Ik vond jullie zo leuk’.

Je mag gerust je mening delen met mij, maar weet ook één ding hierover. Social media en dingen delen met jullie is een hobby geworden”, legt ze uit.

Juist door de samenwerkingen kunnen zij als gezin leuke dingen ondernemen. ,,Doordat ik deze super leuke samenwerkingen aanga kan ik Roy ook nog onvergetelijke momenten geven, en natuurlijk Scott met ons als gezin. Hoe fijn is dat?”

ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
Marianne Weber stelt haar fans enorm teleur: ‘Dat is allemaal niet te betalen’😥😮