Niet normaal: Dit moet je voortaan betalen als je geld uit de automaat pint!

Dit gaat contant geld uit de muur trekken kosten in het nieuwe jaar 2024!

In onze steeds meer gedigitaliseerde samenleving neemt het gebruik van contant geld af, waardoor weinig mensen nog cash geld op zak hebben.

contant geld uit de muur te trekken in 2024!

Steeds meer mensen geven de voorkeur aan het gemak en de snelheid van contactloos betalen met pinpassen of smartphones in het dagelijks leven.

Belgische Eddy neemt afscheid van zijn vrouw: Bankmedewerkers nemen hem te grazen!

Deze tendens wordt versterkt door het groeiende aantal locaties, zoals pretparken en geavanceerde supermarkten, waar alleen elektronische betalingen worden geaccepteerd.

Consumentenbond waarschuwt klanten van deze drie supermarkten: Controleer je bon!

De overstap naar digitale betaalmethoden is echter niet voor iedereen welkom, vooral niet voor ouderen die de voorkeur geven aan contant geld en hinder ondervinden van deze verandering.

Deze verandering heeft ook financiële gevolgen, bijvoorbeeld bij ABN AMRO worden klanten geconfronteerd met kosten voor het opnemen van contant geld.

Kijkers Steenrijk, Straatarm woedend: ‘Deze jongen staat op de site van Radar!’

Opgenomen bedragen van meer dan 17.500 euro per jaar worden belast met een tarief van 5 euro per transactie, plus een percentage van 0,5% van het opgenomen bedrag.

contant geld uit de muur te trekken in 2024!

Bijvoorbeeld, het opnemen van 1000 euro resulteert al snel in 10 euro aan kosten. Voor studenten geldt deze regel al bij een jaarlijkse opname van 6000 euro.

Belgische Eddy neemt afscheid van zijn vrouw: Bankmedewerkers nemen hem te grazen!

Bij Rabobank worden kosten in rekening gebracht als contant geld wordt opgenomen bij pinautomaten van andere aanbieders dan Geldmaat. Het vaste bedrag is 0.75 cent per opname.


Er wordt overwogen door andere banken om slechts één gratis geldopname per dag toe te staan. Deze wijzigingen onderstrepen een duidelijke trend.

contant geld uit de muur te trekken in 2024!

Daarbij wordt opgemerkt dat het bij je dragen van contant geld steeds duurder wordt, wat vooral nadelige gevolgen kan hebben voor bepaalde groepen in de samenleving.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven