Bachelorette Sylvia Geersen krijgt felle kritiek: ‘Mensen sprake er schande van’😱😫(3 minuten lezen)

Bachelorette Sylvia Geersen krijgt felle kritiek: ‘Mensen sprake er schande van’😱😫(3 minuten lezen)

1 december 2022 Uit Door Vrouwen Dingetjes

Sylvia Geersen is een Nederlands model en werd voornamelijk bekend door haar deelname aan ‘Holland’s Next Top Model’.

Tijdens het eerste seizoen van het programma eindigde Sylvia als tweede, daarna begon haar carriere als model.

Geersen heeft aardig wat mooie opdrachten binnen weten te slepen, zo was ze te zien op billboardfoto’s van het Amerikaanse merk Guess.

Tevens heeft ze een poging gedaan om een carriere op te bouwen als zangeres maar zelfs na het uitbrengen van een eigen single kwam dat niet van de grond.

Enige tijd geleden kwam Sylvia met groot nieuws, zij zou namelijk op zoek gaan naar de liefde in het populaire programma The Bachelorette.

In dit programma gaan een aantal heren de strijd aan om het hart van de knappe Sylvia te veroveren. Destijds reageerde Sylvia:

ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
Vraagtekens bij het verhaal van Rogier Smit: Zijn moeder komt met een reactie!😲😣

Ik heb zo ongelofelijk veel zin in dit nieuwe avontuur. Ondanks dat ik al het een en ander meegemaakt heb, blijf ik in de liefde geloven en hou ik van romantiek.

Daarom zou ik het oprecht geweldig vinden om via dit heerlijke programma mijn droomman te vinden. Ik hoop ook echt dat er zich leuke, lieve, grappige, enthousiaste en natuurlijk aantrekkelijke mannen aanmelden die met mij op een mooie liefdesreis durven te gaan.

Momenteel geniet Sylvia van nog enkele andere heerlijke vakanties en uiteraard is het belangrijk dat al het bagage meegaat.

Juicekanalen plaatsen vol verbazing foto’s van de hoeveelheid koffers die Sylvia meeneemt als zij naar het buitenland gaat.

Anderen waren vooral verbaasd over de chaos die Geersen achterlaat op het toilet van de luchthaven. Ze spreken er zelfs schande van!

ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
Simon Keizer plaatst emotioneel bericht: ‘Ik heb mijn best gedaan’😥🙏