Maxime Meiland gooit haar bedgeheim op straat: ‘Dan zijn we er helemaal klaar voor’

Leroy Molkenboer reageert op zeer lelijke opmerking die zijn vrouw Maxime krijgt!

In een interview met hln.be heeft Maxime Meiland, die bekend is van televisie en onlangs in het huwelijksbootje stapte met Leroy, openhartige details gedeeld over haar persoonlijke leven en toekomstplannen.

Leroy Molkenboer reageert op zeer lelijke opmerking die zijn vrouw Maxime krijgt!

Maxime sprak vrijuit over haar keuzes met betrekking tot anticonceptie en gezinsplanning. In haar onlangs uitgebrachte boek bespreekt ze haar benadering van het uitbreiden van haar gezin.

Maxime Meiland in geldnood? Dit vraagt ze voor haar bolide op Marktplaats!

Ze legde uit: “Ik heb besloten om mijn spiraaltje te laten verwijderen en verder geen anticonceptie te gebruiken. Dat is iets wat ik van mijn oma en moeder heb meegekregen.”

Waar zit je verstand: Maxime Meiland op vingers getikt door Veilig Verkeer Nederland.

“Ook Leroy en ik gebruiken geen c0ndooms. We zijn wel voorzichtig, maar mocht er nog een kindje komen dan zijn we daar helemaal klaar voor,” zoals vermeld in haar boek.

Maxime Meiland maakt eindelijk een eind aan de geruchten en licht tipje van de sluier op!

Haar boek behandelt ook de geboorte van haar eerste dochter Claire en beschrijft dat ze destijds niet aan de pil was, wat leidde tot een ongeplande zwangerschap.

Nog meer verbazingwekkende verhalen op straat gegooid over Maxime Meiland!

“Het was nogal onvoorzien, maar ik vind het belangrijk om duidelijk te maken dat Jaap, de vader van Claire, volledig op de hoogte was van mijn situatie. Het is niet alleen mijn verantwoordelijkheid; hij wist wat de situatie was,” legt Maxime uit.

Maxime Meiland maakt eindelijk een eind aan de geruchten en licht tipje van de sluier op!

Dit openhartige inkijkje in het leven van Maxime Meiland toont haar kijk op gezinsuitbreiding en deelt persoonlijke beslissingen die zij en haar partner hebben genomen met betrekking tot hun toekomst.

Maxime Meiland staat voor moeilijkste leuze in haar leven: ‘Moet het niet te laat zeggen’

Onlangs plaatsten Maxime Meiland en Leroy Molkenboer een foto op Instagram die veel reacties uitlokte, waaronderEen volger plaatste een kritische opmerking over Maxime, waarin hij zei: “Heel eng meisje die Maxime.” Leroy Molkenboer reageerde hierop kort maar krachtig met: “Uitleg?” Dit resulteerde in een golf van ondersteunende berichten van andere volgers, die het stel verdedigden. Een van hen adviseerde: “Niet op letten joh! Zeker niet op ingaan bij iemand die zelf te eng is om profielfoto te hebben.” Terwijl een ander opmerkte: “Hoe minder reactie, hoe minder plezier die persoon van zijn antwoord heeft.” De discussie nam een scherpere wending toen een andere volger reageerde met: “Wat een onzin. Jaloerse reactie.”“Wat een droeftoeter.” zei de ene persoon, terwijl een ander toevoegde: “Kijk eens in de spiegel, je kent Maxime niet eens.”

Maxime Meiland maakt eindelijk een eind aan de geruchten en licht tipje van de sluier op!

De interacties werden nog ingewikkelder toen enkele volgers verwezen naar recente beschuldigingen van verkrachting tegen Maxime, waarbij de beschuldigde man ook zijn kant van het verhaal deelde.

Erica vindt keuze dochter Maxime belachelijk: ‘Zij vindt het gewoon onzin’

Een volger schreef: “Hoe lieg je over verkrachting? Door mensen als jij worden meiden die echt verkracht worden niet serieus genomen.” Een andere volger uitten kritiek op Maxime:

Maxime Meiland maakt eindelijk een eind aan de geruchten en licht tipje van de sluier op!

“Het is zover, je bent door de mand gevallen met je nepverhaal. Je moet je diep schamen, dit heeft later effect op je kinderen die zich nu ongewild al als diva’s gedragen. Ben jij wel een moeder met je leugens en bedrog.”

Hysterische Maxime Mieland over haar grootste angst: ‘dat risico durf ik echt niet aan’

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven