Beelden: Tatjana Šimić krijgt op haar donder van stewardess tijdens vlucht!😱🤣(2 minuten lezen)

Beelden: Tatjana Šimić krijgt op haar donder van stewardess tijdens vlucht!😱🤣(2 minuten lezen)

29 juli 2022 Uit Door Vrouwen Dingetjes

Tatjana Šimić reist samen met haar partner Lex Hessen de hele wereld rond. De blondine gunt haar volgers graag een inkijkje in haar leven.

Ze vloog van San Francisco naar Honolulu en besloot tijdens de vlucht om voor het eerst in haar leven een live-video te starten op Instagram.

Tatjana begint haar video met beelden van het uitzicht. “Ik deel filmpjes, voor mensen die de mogelijkheid niet hebben om te reizen.

Mensen die allerlei reden hebben om niet op reis te gaan. Ik ben wel in die mogelijkheid en ik maak heel graag filmpjes van de landschappen.”

Echter wordt Tatjana op haar vingers getukt door een stewardess omdat ze niet mag bellen in het vliegtuig. Ze probeert uit te leggen dat ze communiceert met haar volgers via Instagram.

ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
Gebroken Marco Borsato laat zijn stem toch horen: ‘als alles achter de rug is’🙏😥

“Je hoort nu niet te praten”, zegt de stewardess. De blondine neemt gefrustreerd afscheid van de fans. “Dan houd ik mijn mond maar”, voegt ze eraan toe.

De actrice maakt ook nog een grapje met enige zelfspot: “Blond hè, ik wist het niet.” Ze laat de video vervolgens stiekem doorlopen en begint te fluisteren.

“Moet nog even oefenen, maar de volgende keer (als ik weer mag praten ;)) dan zal ik het vlotter doen.”

ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
Dit ga je gewoon niet geloven! Zoveel geld verdient Nicol nu al met OnlyFans😱😲