Scherpe volger betrapt André Hazes op foto: Hij kan nog steeds niet zonder dit middel!😫😣(3 minuten lezen)

Scherpe volger betrapt André Hazes op foto: Hij kan nog steeds niet zonder dit middel!😫😣(3 minuten lezen)

3 oktober 2022 Uit Door Vrouwen Dingetjes

Het was lange tijd heel stil aan de zijde van volkszanger André maar hij is weer terug in de spotlights. De zanger zal volgend jaar optreden tijden Holland Zingt Hazes.

Op zijn Instagram-account kondigde André zijn comeback aan: “Ik heb jullie zo gemist en kan niet wachten om mijn comeback te maken.

En waar anders zou dat kunnen dan bij Holland Zingt Hazes 2023. Ik kijk er enorm naar uit om weer te mogen zingen voor het meest trouwe publiek dat er is.

Ook sprak André in deze post zijn verslav!ngen. “Veel verslav!ngen heb ik inmiddels overwonnen, maar de verslav ing om te mogen zingen voor mijn fans zal ik nooit kwijt raken.

Als we de media mogen geloven zou het om een vermoedelijke drankverslavi ng gaan, maar ook verboden middeltjes.

Nadat hij zich terugtrok gingen er ook geruchten door de wandelgangen over gokken. Gokken zou namelijk ook een probleempje zijn.

ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
Tafelgast Op1 vertrekt na betoog Gordon: ‘Geen idee wat die vrouw bezielt’😲😱

Onlangs heeft André zijn tatoeage op zijn linker bovenbeen laten afmaken. De volkszanger werd een paar jaar geleden al gespot met het verslavende ‘snus’.

Een poedertje dat boven de tanden op het tandvlees gesmeerd wordt. Reality.FBI meldt: “Oplettende zagen bij André snus op z’n telefoon liggen. Snus is een soort tabak in vochtige poedervorm.

Gemaakt van gestoomde tabak die vervolgens gemalen wordt en vermengd met zout, natriumcarbonaat en aroma’s.

Snus wordt voornamelijk geproduceerd en geconsumeerd in Noorwegen en Zweden. Het lijkt wel om het legale ’tabaksvrije’ White Fox snus te gaan…

André staat nu op een foto op het Instagram-pagina van zijn tattoo artiest. Voor het gezicht van André, is een bakje te zien op zijn telefoon.

ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
Vreemde keuze van Andre Hazes: ‘Er zit gewoon iets heel erg fout bij hem’😲😥