John de Bever voelt zich behoorlijk gepasseerd door Rachel: ‘Terwijl ik het goed zou kunnen!’😲🤣(3 minuten lezen)

John de Bever voelt zich behoorlijk gepasseerd door Rachel: ‘Terwijl ik het goed zou kunnen!’😲🤣(3 minuten lezen)

3 oktober 2022 Uit Door Vrouwen Dingetjes

Onlangs maakte Roxeanne Hazes bekend dat zij niet te zien zal zijn in de nieuwe concertreeks van Holland Zingt Hazes.

John de Bever hoeft niet lang na te denken, hij weet wie haar plek wel zou kunnen innemen, namelijk hijzelf. Helaas is hij alleen niet gevraagd door Rachel. ,,Terwijl ik André kende!”

Het nieuws dat Roxeanne niet mee gaat doen was niet een verrassing, dit daar zij al een lange tijd in de clinch ligt met haar moeder.

,,Er gingen al wat geruchten rond, maar voordat ik deze beslissing definitief wilde maken, heb ik mezelf nog wat bedenktijd gegeven”, schreef Roxeanne in Instagram Stories. ,,Ik heb besloten dat ik volgend jaar niet meedoe aan Holland Zingt Hazes.”

Veel mensen vragen zich nu af wie de plek van de zangeres zal gaan innemen. John de Bever zou graag willen alleen is hij niet gevraagd.

ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
Samantha Steenwijk over moeilijke periode: ‘Tijd moet alle wonden helen’🙏😥

,,Terwijl ik het goed zou kunnen”, zegt de zanger in weekblad Weekend. Hij voelt zich gepasseerd door Rachel. ,,Ik kende André, hij was de beste volkszanger die Nederland ooit heeft gehad.”

John laat weten de familie goed te kennen. ,,Kleine André en Rachel ken ik ook goed. Als ze bellen, doe ik graag mee. Maar ze hebben me nog nooit gevraagd voor die concerten.”

Onlangs liet John zich nog uit over de manager van André. Zo vindt hij dat Djarno Hofland de zanger geen goede begeleiding heeft gegeven.

,,Djarno is geen echte manager, dat is meer een vriend die met hem meegaat naar optredens”, zei John in Weekend.

,,Als Kees zijn manager was geweest, was het een stuk minder lastig geweest. Ik denk echt dat hij een goeie zou zijn geweest voor die kleine Hazes. Daar ben ik van overtuigd, hij kan hem goed begeleiden.”

ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
Max Verstappen krijgt felle kritiek: Woont hij niet samen met zijn vriendin?😲😣