Man heeft maar liefst 77 kinderen: ‘Sommigen van hen zie ik elke dag’

Man heeft maar liefst 77 kinderen: ‘Sommigen van hen zie ik elke dag’

Terwijl kleine gezinnen vaak de norm zijn in deze tijd, biedt het hebben van slechts één of twee kinderen financiële voordelen en de kans om meer van de wereld te ontdekken.

Toch zijn er mensen die dromen van een groot gezin, maar vaak worden biologische beperkingen een obstakel voor deze droom.

Voor degenen die graag ouders willen worden, kan het vinden van een spermadonor een oplossing zijn.

Ari Nagel, een 44-jarige wiskundeprofessor uit New York, heeft deze praktijk naar een ongekend niveau getild.

Volgens de Daily Mail heeft hij momenteel 77 kinderen en verwacht hij binnenkort nog eens 14 kinderen met vrouwen wereldwijd.

Nagel, werkzaam aan een universiteit in New York, zal binnenkort de vader zijn van maar liefst 91 kinderen.


Er zijn tot nu toe ongeveer twaalf van zijn kinderen op de traditionele manier verwekt, terwijl de rest het resultaat is van zijn bijdragen als sperm*donor aan vrouwen over de hele wereld. Deze praktijk heeft hem de bijnaam “De Sperminator” opgeleverd.


Nagel kiest voor sperma doneren in plaats van sksuele relaties om zowel zichzelf als de toekomstige moeders te beschermen tegen ziektes en om meer vrouwen te helpen zwanger te worden.


Zijn kinderen wonen niet alleen in de Verenigde Staten; hij reist de wereld rond om zijn sperma te doneren. Nagel vertelde aan de Daily Mail:


“Vorige maand ben ik twee keer naar Afrika gereisd om vrouwen te ontmoeten en hen te helpen zwanger te worden.”


“De maand ervoor was ik in Barbados en daarna in Georgië, het land, niet de staat. De maand ervoor ging ik naar Rusland, dus soms is reizen betrokken.”

“`html


Nagel heeft nooit financieel gewin gezocht voor zijn diensten. Hij ziet de liefde die hij van zijn kinderen ontvangt als voldoende beloning.


Tijdens het gesprek zegt hij: “Natuurlijk word ik betaald met veel knuffels en kusjes en een levenslange waardering.”


Door het grote aantal kinderen dat hij heeft, kan hij niet iedereen persoonlijk ontmoeten. Vooral degenen die in andere delen van de wereld wonen.


Voorts voegt Nagel toe: “Ik haal veel vreugde uit het vaderschap van zoveel kinderen. Sommigen van hen zie ik elke dag, anderen heb ik nog nooit ontmoet. Het is aan de familie.”


“`

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven