Grote zorgen om Marco Borsato: ‘meer dan ooit in zichzelf gekeerd’

Grote zorgen om Marco Borsato: ‘meer dan ooit in zichzelf gekeerd’

Er gaan verhalen rond dat Marco Borsato het moeilijk heeft nadat hij te horen heeft gekregen dat het OM hem gaat vervolgen.

Bizar verhaal over Marco Borsato: ‘kan dus niemand meer vertrouwen’😱😲

Volgens een goede vriend van de zanger weet zelfs zijn zoon soms niet waar Marco is. De directe omgeving van de zanger maakt zich daarom grote zorgen.

Vrouw haalt uit naar Marco Borsato: ‘kan dus niemand meer vertrouwen’

Een andere vriend van Marco vertelt aan weekblad Privé, “Sinds hij weet dat hij te zijner tijd voor de rechter moet verschijnen, is hij meer dan ooit in zichzelf gekeerd. Het is moeilijk peilen wat hij denkt.

Deze bekende Nederlander doet boekje open over Marco: ‘Geloof niet in diens onschuld’

Volgens de vriend was Marco ervan overtuigd dat er geen vervolging zou komen. “Marco’s carrière is kapot en ook al zal in de toekomst blijken dat hij niet schuldig is aan wat hem wordt verweten,” zei de vriend.

Martien Meiland haalt genadeloos hard uit naar Macro Borsato: ‘Kan me niet boeien’

dan nog is het maar de vraag hoe hij die ooit weer op de rit zal krijgen. Zijn wereld stortte in,” voegde de vriend toe.

Na het horen van zijn advocaten dat hem een vervolging te wachten staat,” verklaart een goede vriend van de zanger dat de onzekerheid in de dagen daarna groot was bij de familie en vrienden.

Martien Meiland haalt genadeloos hard uit naar Macro Borsato: ‘Kan me niet boeien’

,,Omdat hij zich meteen daarna onbereikbaar hield. Dan ga je je toch van alles in het hoofd halen. Marco hangt sinds dat nieuws tegen het depressieve aan,” aldus de vriend.

Marco Borsato en Leontine Ruiters weer een setje? ‘Liefde is heel erg diep’

,,Elke keer als hij een tijdje de telefoon niet opneemt en zijn zoon ook niet weet waar hij is, gaan bij ons de alarmbellen rinkelen en zijn we opgelucht als iemand van ons weer een teken van leven heeft ontvangen.”

Marco en Leontine krijgen flinke veeg uit de pan: ‘vernacheld waar ik bij stond’

Marco’s moeder en zijn vrienden geloven in zijn onschuld.,,Ja, wat er ook wordt beweerd, ik heb niet de indruk dat Marco voor ons iets achterhoudt”, aldus de insider.

Nieuwe foto van Marco Borsato online verschenen: Zanger flink aangekomen!

“`html

Mary Borsato is woest en neemt het op voor Marco: ‘meen dit uit de grond van mijn hart’

Marco is van nature gesloten en is nu nog meer teruggetrokken dan in zijn zorgeloze jaren. (…) Het lijkt alsof hij in een volledig isolement terecht is gekomen.

Bizar verhaal over Marco Borsato: ‘kan dus niemand meer vertrouwen’😱😲

“`

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven