Deze schrijver plaatst duidelijk brief op website voor Peter Gillis: ‘Kleine opsomming’😲😱(5 minuten lezen)

Deze schrijver plaatst duidelijk brief op website voor Peter Gillis: ‘Kleine opsomming’😲😱(5 minuten lezen)

7 december 2022 Uit Door Vrouwen Dingetjes

Velen gingen er van uit dat Massa is Kassa niet meer op de buis zou verschijnen. Echter heeft SBS6 besloten de stekker er niet uit te trekken.

De Massa is Kassa ster heeft behoorlijk wat ellende aan zijn broek hangen maar kennelijk zijn de kijkcijfers gewoon goed.

Schrijver van de biografie van de Meilandjes, Jan Dijkgraaf heeft een brief op zijn website geplaatst en haat hierin snoeihard uit naar Peter Gillis en SBS6.

In zijn schrijven zegt hij: ”Het ongelooflijke is gebeurd: SBS6 begint vanavond gewoon met het uitzenden van een serie ‘Massa is Kassa’. Ondanks alles is er toch gewoon een nieuwe reeks opgenomen.”

”Openstaande boetes van in totaal twee miljoen euro bij gemeenten? Geen probleem voor SBS6! Gemeenten die vergunningen weigeren uit angst voor witwassen en andere cr!minele activiteiten?

Geen probleem voor SBS6! Ille gale huisvesting van arbeidsmigranten? Geen probleem voor SBS6! Acht invallen van de FI OD in zes jaar? Geen probleem voor SBS6!

Zorgen bij een gemeente over illegale prostitutie op je parken? Geen probleem voor SBS6! Sla je ‘ons Nicolleke’ op d’r bek of grijp je haar bij de keel of trap je haar in haar buik of probeer je een stuk uit haar neus te bijten en word je daarvoor gearr*steerd? Geen probleem voor SBS6!”

Dijkgraaf heeft tevens ook even de reviews gelezen van de vakantieparken en die zijn alles behalve positief.

ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
Prinses Amalia wederom belachelijk gemaakt: Flink veel ophef op Twitter!😲😥

Ik heb vanochtend even door de recente reviews van jouw vakantieparken gebladerd en ik kon maar één conclusie trekken: daar stuur je je ergste vijand nog niet naartoe.

”Ik weet dat je het niet wilt horen, maar ik doe toch even een kleine opsomming.”

“Geen servies.” “Gaten in de bank.” “Matras van minder dan een centimeter dikte.” “Schoonmaak was flut.” “Smerig toilet.” “TV uit de jaren ’80 met slecht beeld.” “Aftandse ouwe troep.” “Onvriendelijk personeel.”

“Restaurant al om vijf uur dicht.” “Beddengoed van vorige bewoners lag er nog op.” “Onhygiënisch.” “Doodziek geworden na zwemmen in het binnenbad.” “Gore toiletten.” “Overal sigarettenpeuken.”

“Nog nooit zo’n slechte camping meegemaakt.” “Vechtpartijen.” “Volle prullenbakken met poepluiers.” “Schoonmaakpersoneel scheldt je uit.” “Nog erger dan een varkensstal.” “Vlekken op de lakens.”

“Campingwinkel is vooral ingesteld op naastgelegen asielzoekerscentrum.” “Je moet door een caravanstraat vol Oostblokkers.”

“Na negen keer dweilen bleef het water zwart.” “Kip (!!!) in de wasbak.” “Heel erg vies.” “Servies vies in de kastjes gezet.” “Bedorven melk in de cappuccino.”

ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
Wat niemand weet over Ellie Lust: ‘Ik wist dat ik aan de beurt zou komen’😲😫